Στον Παναθηναϊκό ο Παπαπέτρου

2 λεπτά ανάγνωση
10 Ιουλίου 2018

Παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται ο Ιωάννης Παπαπέτρου, αφού επήλθε προφορική συμφωνία με το «τριφύλλι» και εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συναντήθηκε το πρωί της Τρίτης (10/7) με τον ατζέντη του Παπαπέτρου και συμφώνησαν για συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

Ο 24χρονος φόργουορντ αποχώρησε από τους «ερυθρόλευκους» μετά από μια πενταετία, με τους «πράσινους» να κάνουν άμεσα κίνηση για την απόκτηση του. Η πλευρά του παίκτη ήρθε σε συμφωνία με τους πρωταθλητές, για να «γεμίσει» ο Παναθηναϊκός Superfoods τον ελληνικό κορμό του.

Ο διεθνής φόργουορντ πείστηκε και με το παραπάνω από τα όσα άκουσε από τον Τσάβι Πασκουάλ και την διοίκηση της ομάδας τις τελευταίες ημέρες και δη από τον Δημητρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος με την σειρά του είχε έρθει σε επαφή με τον Παπαπέτρου.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα καλύτερα playoff της ιστορίας!

Μία αγωνιστική πριν το φινάλε και οι ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και ΑΕΚ ισοβαθμούν

Κάτι παραπάνω από μία νίκη σε «αιώνιο» ντέρμπι

Κόντρα στα προγνωστικά, στη φόρμα και την αγωνιστική διαφορά των δύο ομάδων,

Ο Νίκολιτς έβαλε την ΑΕΚ στην κούρσα του πρωταθλήματος

Στην εκκίνηση του δεύτερου γύρου της Super League, η μάχη της κορυφής