Σύγκρουση στην εξεταστική για τις συλλήψεις στην Κρήτη: Συλληφθείς είναι κουμπάρος του Ανδρουλάκη καταγγέλει ο Μ. Λαζαρίδης

1 λεπτό ανάγνωση
12 Δεκεμβρίου 2025
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Νέα ένταση πυροδότησε στην εξεταστική επιτροπή η υπόθεση των συλλήψεων στην Κρήτη, με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μακάριο Λαζαρίδη να προχωρά σε ευθεία καταγγελία ότι ένας εκ των συλληφθέντων είναι κουμπάρος του Νίκου Ανδρουλάκη.

Η αναφορά αυτή ανέβασε κατακόρυφα τους τόνους, φέρνοντας στο προσκήνιο ερωτήματα για πολιτικές και προσωπικές διασυνδέσεις, αλλά και για το κατά πόσο η αντιπολίτευση επιχειρεί να αποστασιοποιηθεί από πρόσωπα και γεγονότα που προκαλούν σοβαρές σκιές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύσκολες ώρες για τη Θεανώ Φωτίου – Πέθανε ο γιος της

Πέθανε σε ηλικία μόλις 48 ετών ο γιος της βουλεύτριας της Νέας

Κυρ. Μητσοτάκης: Εισηγούμαι ασυμβίβαστο υπουργού και βουλευτή για μετά τις εκλογές του 2027

Πρόταση για ασυμβίβαστο υπουργού και βουλευτή μετά τις εκλογές του 2027 κατέθεσε

Πληρωμές e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: €97,5 εκατ. σε 135.550 δικαιούχους έως 9 Απριλίου

Σημαντικές πληρωμές ύψους 97,5 εκατ. ευρώ θα πραγματοποιηθούν το διάστημα από 6