ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης και οι υπουργοί του είναι υπεύθυνοι για την απόγνωση των πολιτών

2 λεπτά ανάγνωση
11 Μαρτίου 2022

«Ο κ. Μητσοτάκης και οι υπουργοί του δεν είναι απλά υπεύθυνοι για την απόγνωση των πολιτών, αλλά τους δουλεύουν και από πάνω», αναφέρει, σε ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε σχέση με το ζήτημα της ακρίβειας.

Ειδικότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «περισσότερες από 18 χώρες της ΕΕ, με τελευταίες την Ιρλανδία, την Κύπρο και την Πορτογαλία μείωσαν τον ΕΦΚ για όσο διαρκεί η κρίση και συγκρατούν τις τιμές των καυσίμων», όμως «στην Ελλάδα του κ. Μητσοτάκη, με τη βενζίνη πάνω από τα 2 ευρώ και το πετρέλαιο θέρμανσης στο 1,7 ευρώ το λίτρο, ο κ. Γεωργιάδης ισχυρίζεται πως δεν μειώνουν τον ΕΦΚ στα καύσιμα γιατί θα ευνοηθούν όσοι έχουν Καγιέν!».

Επιπλέον, ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι και ο κ. Σκρέκας ισχυρίζεται πως «η μείωση του ΕΦΚ δεν θα λύσει το πρόβλημα ακρίβειας στα καύσιμα, αλλά στο ερώτημα γιατί η Κύπρος έχει φθηνότερα απαντά γιατί έχει λιγότερους φόρους».

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σχέδιο μέτρων για την ενέργεια επεξεργάζεται η Ε.Ε. – Στόχος η συγκράτηση των τιμών

Σε αναζήτηση άμεσων λύσεων για την αντιμετώπιση του νέου ενεργειακού σοκ βρίσκεται

Δημοσκοπική πρωτιά για Μητσοτάκη και ΝΔ – Πτώση για Κωνσταντοπούλου και Βελόπουλο

Σταθερό και ισχυρό προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας κατέγραψαν δύο νέες δημοσκοπήσεις των

Σχέδιο παρέμβασης εξετάζει η κυβέρνηση για καύσιμα και ηλεκτρική ενέργεια

Η κυβέρνηση ετοιμάζεται για νέο κύκλο παρεμβάσεων στην οικονομία.