ΣΥΡΙΖΑ: Πανηγυρίζει ο Γεωργιάδης με πάνω από 100 νεκρούς την ημέρα

3 λεπτά ανάγνωση
23 Νοεμβρίου 2020

Ο Υπουργός που πριν λίγες μέρες παραδέχθηκε πως η κυβέρνηση «έπεσε έξω» με το άνοιγμα του τουρισμού σήμερα δηλώνει με αδιανόητο θράσος πως πανηγυρίζει γιατί «είμαστε 12 φορές καλύτεροι από το Βέλγιο», σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας σημερινές δηλώσεις του Αδωνι Γεωργιάδη.

Οπως επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, «ο κ. Γεωργιάδης πανηγυρίζει την ώρα που η χώρα μας έχει φθάσει να χάνει πάνω από 100 ανθρώπους την ημέρα, το ΕΣΥ έχει καταρρεύσει με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησής του, ενώ χθες η χώρα μας είχε τη δέκατη χειρότερη επίδοση παγκοσμίως σε θανάτους αναλογικά με τον πληθυσμό της και ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία του ECDC τις τελευταίες 14 μέρες η Ελλάδα είναι η 17η χειρότερη στις χώρες ΕΕ σε θανάτους ανά πληθυσμό, έχοντας αφήσει πίσω της 14 χώρες που ως τα μέσα Οκτώβρη ήταν χειρότερες.

Η προσπάθεια επικοινωνιακής διαχείρισης των δραματικών συνεπειών της κυβερνητικής αδράνειας τόσους μήνες, οδηγεί την κυβέρνηση σε χυδαία τυμβωρυχία. Λίγη ντροπή και μία συγγνώμη δεν θα έβλαπτε».

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Interview: Στο 34,1% η ΝΔ – Καταλληλότερος ο Κ. Μητσοτάκης με 32,6%

Στο 34,1% μέτρησε τη Νέα Δημοκρατία στην εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος δημοσκόπηση τηςInterview για την εφημερίδα Political.

Opinion Poll: Εκτίναξη 2,5 μονάδων για τη ΝΔ στο 31,4% – Το 56,6% «βλέπει» τρίτη θητεία Μητσοτάκη

Την αλλαγή του κλίματος στην ελληνική κοινωνία λόγω της σύρραξης στο Ιράν

Alco: Στο 25,1% με άνοδο 1,6 μονάδων η ΝΔ στην πρόθεση ψήφου

Άνοδο 1,6 ποσοστιαίων μονάδων καταγράφει η Νέα Δημοκρατία στη δημοσκόπηση της ALCO