ΣΥΡΙΖΑ: Το ΕΣΥ έχει φτάσει στα όρια της κατάρρευσης

2 λεπτά ανάγνωση
15 Μαρτίου 2021

«Δυστυχώς, στο σχεδιασμό τους αντί επίταξης προβλέπουν μόνο “δωράκια” στους κλινικάρχες, όπως τα διπλά νοσηλεία για τις ελάχιστες κλίνες που διαθέτουν και αποσπασμένους γιατρούς από τα Δημόσια νοσοκομεία», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ επικρίνοντας την κυβέρνηση.

Σημειώνει πως «το ΕΣΥ έχει φτάσει στα όρια της κατάρρευσης, δεκάδες συμπολίτες μας χάνουν καθημερινά τη ζωή τους, εκατοντάδες βρίσκονται διασωληνωμένοι, αρκετοί από αυτούς εκτός ΜΕΘ και ο κ. Μητσοτάκης αντί να εφαρμόσει σχέδιο έκτακτης ανάγκης και να επιτάξει τις ιδιωτικές κλινικές, όπως συνεχώς του ζητάμε, απλά συζητά με τους επιτελείς του πώς θα “συνεργαστεί περαιτέρω” με τους ιδιώτες».

«Ανίκανοι να προστατέψουν τους πολίτες και ικανοί μόνο για να προστατέψουν τα συμφέροντα των κλινικαρχών φίλων τους», δηλώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, για να προσθέσει ότι «οι χειρισμοί τους έχουν πάψει να είναι μόνο επικίνδυνοι. Είναι εγκληματικοί».

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Real Polls: Στο 30,8% η ΝΔ -“Βυθίζεται” ο ΣΥΡΙΖΑ στο 3,9%

Την εικόνα της ενίσχυσης της δημοσκοπικής εικόνας  της ΝΔ   που για πρώτη

Pulse: Στο 31,5% η ΝΔ – 18 μονάδες η διαφορά από το ΠΑΣΟΚ – Πτώση και για Καρυστιανού

Μιάμιση μονάδα στην πρόθεση ψήφου και δύο στην εκτίμηση (ψήφου) κερδίζει η

Interview: Στο 34,1% η ΝΔ – Καταλληλότερος ο Κ. Μητσοτάκης με 32,6%

Στο 34,1% μέτρησε τη Νέα Δημοκρατία στην εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος δημοσκόπηση τηςInterview για την εφημερίδα Political.