Τέλος ο Μπέντο από τον Ολυμπιακό

2 λεπτά ανάγνωση
6 Μαρτίου 2017

Τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Πάουλο Μπέντο,μετά τις τρεις σερί ήττες, ανακοίνωσε προ ολίγου η ΠΑΕ Ολυμπιακός. 

Ο Βασίλης Βούζας τον αντικαθιστά προσωρινά στον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδος.Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ, επελέγη ως προσωρινή μεταβατική λύση, ο προπονητής της ομάδας νέων Βασίλης Βούζας, ο οποίος και αναμένεται να καθίσει στον πάγκο της ομάδας στο ματς της Πέμπτης με την τουρκική Μπεσίκτας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Πάουλο Μπέντο. Καθήκοντα υπηρεσιακού τεχνικού αναλαμβάνει ο προπονητής της Ακαδημίας μας και της ομάδας Κ20, Βασίλης Βούζας, ο οποίος θα πλαισιωθεί από τους Αριέλ Ιμπαγάσα, Τάσο Πάντο, Αλέκο Ράντο και Χρήστο Μουρίκη. 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Εθνική του Γιοβάνοβιτς «γέννησε» τις προσδοκίες, εκείνη θα τις ικανοποιήσει

Από το 2014 έως το 2026, η Εθνική θα είναι απούσα από

Ιστορική βραδιά για το ελληνικό ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στους ομίλους της Ευρώπης

Μια από τις πιο λαμπρές σελίδες του ελληνικού ποδοσφαίρου γράφτηκε χθες το

Η αλητεία σε δημόσια θέα πρέπει να σταματήσει

Η εξέδρα δεν θα πάψει ποτέ να βρίζει. Ούτε στου Ολυμπιακού, ούτε