«Τεράστια η σύγχυση από τις κυβερνητικές προτάσεις για τον φόρο ακινήτων», τονίζει η ΔΗΜΑΡ

2 λεπτά ανάγνωση
1 Νοεμβρίου 2013

Οι προτάσεις της κυβέρνησης για τον ενιαίο φόρο στα ακίνητα σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν εναλλακτικό σχέδιο και πολύ περισσότερο σοβαρή φορολογική μεταρρύθμιση, επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η ΔΗΜΑΡ και προθέτει ότι «αντιθέτως προκαλούν τεράστια σύγχυση στην κοινωνία, εντείνοντας τις κοινωνικές ανισότητες και τις αδικίες».

Η ΔΗΜΑΡ αναφέρει ότι κατ επανάληψη έχει μιλήσει για ένα σταθερό φορολογικό σύστημα, με βασική αρχή τον ενιαίο φόρο ακίνητης περιουσίας και υπογραμμίζει ότι ένας τέτοιος φόρος θα λαμβάνει υπόψη τις συνθήκες της κοινωνίας και τις δυνατότητες των πολιτών, για αυτό και θα έχει ως βασικό στοιχείο αυτό της προοδευτικότητας σε συνδυασμό με απαλλαγές για τα φτωχά στρώματα και τους ανέργους.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευ. Τσακαλώτος: «Η Ελλάδα θα σωθεί με ένταξη μεταναστών»

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος υποστήριξε ότι η δημογραφική και αναπτυξιακή πρόκληση της χώρας

JP Morgan: Το 2026 η μεγάλη επιστροφή της Ελλάδας στις Ανεπτυγμένες Αγορές – Οι ροές, τα ρίσκα και οι “εκλεκτές” μετοχές

Η JP Morgan βλέπει το 2026 ως έτος αναβάθμισης της Ελλάδας σε

«Το 2027 η Ελλάδα ψηλά χωρίς 17ωρη διαπραγμάτευση, που καταλήγει σε έρπη»

Η Κυβέρνηση υποσχέθηκε να πάει την Ελλάδα, ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΟΛΜΗΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.