Τηλεδιάσκεψη Τσίπρα με Μέρκελ και Ολάντ

2 λεπτά ανάγνωση
28 Μαΐου 2015

Τηλεδιάσκεψη με την Άνγκελα Μέρκελ και τον Φρανσουά Ολάντ είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Η επικοινωνία διήρκεσε μια ώρα, χωρίς όμως να υπάρχουν έως τώρα πληροφορίες για το περιεχόμενό της.

Η τηλεδιάσκεψη έλαβε χώρα την ώρα που η διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ παραδέχτηκε ανοιχτά στην γερμανική εφημερίδα FAZ πως η έξοδος της χώρας μας από την ευρωζώνη «είναι μια πιθανότητα».

Από την πλευρά της, η Ελλάδα έχει εκτιμήσει πως είναι δυνατή η επίτευξη συμφωνίας έως την Κυριακή, αισιοδοξία που δεν αντικατοπτρίζεται ωστόσο από την πλευρά των πιστωτών, οι οποίοι έχουν διαμηνύσει ποικιλοτρόπως πως υπάρχει ακόμα αρκετή δουλειά να γίνει ώστε να υπάρξει κοινός τόπος για συμφωνία.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευ. Τσακαλώτος: «Η Ελλάδα θα σωθεί με ένταξη μεταναστών»

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος υποστήριξε ότι η δημογραφική και αναπτυξιακή πρόκληση της χώρας

JP Morgan: Το 2026 η μεγάλη επιστροφή της Ελλάδας στις Ανεπτυγμένες Αγορές – Οι ροές, τα ρίσκα και οι “εκλεκτές” μετοχές

Η JP Morgan βλέπει το 2026 ως έτος αναβάθμισης της Ελλάδας σε

«Το 2027 η Ελλάδα ψηλά χωρίς 17ωρη διαπραγμάτευση, που καταλήγει σε έρπη»

Η Κυβέρνηση υποσχέθηκε να πάει την Ελλάδα, ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΟΛΜΗΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.