Τηλεφωνική επικοινωνία Ερντογάν – Μακρόν

2 λεπτά ανάγνωση
16 Αυγούστου 2018

Οι πρόεδροι της Τουρκίας και της Γαλλίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και Εμανουέλ Μακρόν είχαν σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία στη διάρκεια της οποίας υπογράμμισαν «πόσο σημαντικό είναι να ενισχυθούν» οι οικονομικές σχέσεις των δύο χωρών, ανέφερε η τουρκική προεδρία, καθώς η Άγκυρα διέρχεται διπλωματική κρίση με την Ουάσινγκτον.

«Οι δύο ηγέτες υπογράμμισαν πόσο σημαντικό είναι να ενισχυθούν οι οικονομικές και εμπορικές σχέσεις και οι αμοιβαίες επενδύσεις ανάμεσα στη Γαλλία και την Τουρκία», δήλωσε πηγή της τουρκικής προεδρίας.

Οι δύο ηγέτες συμφώνησαν ότι οι υπουργοί Οικονομικών των δύο χωρών θα συναντηθούν σύντομα και ο Μακρόν είπε στον Ερντογάν πως η οικονομική σταθερότητα της Τουρκίας είναι σημαντική για τη Γαλλία, σύμφωνα με την πηγή αυτή.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το παιχνίδι στο Αιγαίο αλλάζει

Η συζήτηση για την αποτρεπτική ισχύ της Ελλάδας στο Αιγαίο επανέρχεται δυναμικά

Νέα άνοδος του πληθωρισμού στην Τουρκία – Στο 31,5%

Ο πληθωρισμός στην Τουρκία κατέγραψε νέα επιτάχυνση τον Φεβρουάριο, εντείνοντας την πίεση

Τί σημαίνει για την παγκόσμια οικονομία ο πόλεμος μεταξύ ΗΠΑ – Ισραήλ – Ιράν

Η κλιμάκωση της έντασης μεταξύ των ΗΠΑ, Ισραήλ και Ιράν δεν αποτελεί