Τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν-Ερντογάν για συγκρούσεις σε Λιβύη και Συρία

2 λεπτά ανάγνωση
17 Αυγούστου 2020

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν συζήτησε για τις συγκρούσεις στη Λιβύη και τη Συρία με τον Τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν σήμερα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ρωσικής προεδρίας.

Το Κρεμλίνο πρόσθεσε ότι η συζήτησή τους επικεντρώθηκε στην κρίση στη Λιβύη και στην ανάγκη να γίνουν πραγματικά βήματα προς μια βιώσιμη εκεχειρία.

Επίσης σημείωσε ότι και οι δύο ηγέτες συμφώνησαν να ενισχυθούν οι αντιτρομοκρατικές προσπάθειες στη Συρία, μετά τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν νωρίτερα σήμερα ότι κοινή Τουρκορωσική περίπολος επλήγη από έκρηξη στην περιοχή Ιντλίμπ.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κ. Μητσοτάκης: «Δεν τρέφω αυταπάτες, το μείζον ζήτημα με την Τουρκία είναι η οριοθέτηση θαλασσίων ζωνών»

Σαφή μηνύματα προς την Τουρκία έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εφ’όλης συνέντευξης

Ο Β. Ζελένσκι δηλώνει έτοιμος να συναντηθεί με τον Β. Πούτιν

Ο  Βολοντίμιρ Ζελένσκι δηλώνει έτοιμος να συζητήσει απευθείας με τον Βλαντίμιρ Πούτιν

Η ανάπτυξη συνεχίζεται, οι ανισορροπίες επιμένουν στην παγκόσμια οικονομία

Η παγκόσμια οικονομία κινείται σε μια φάση εύθραυστης ανάπτυξης, όπου η ανθεκτικότητα