Τι βλέπει η Goldman Sachs για το EUR/USD;

2 λεπτά ανάγνωση
27 Μαΐου 2014

Σε χθεσινό δελτίο προς τους επενδυτές της το trading desk της Goldman εκθέτει τις δικές του εκτιμήσεις για την πορεία του EUR/USD το επόμενο διάστημα.

«Οι προσδοκίες όπως έχουν διαμορφωθεί είναι ότι η ΕΚΤ πρόκειται να περικόψει τα επιτόκιά της τον Ιούνιο» σχολιάζουν οι αναλυτές της αμερικανικής τράπεζας.

Στη συνέχεια του δελτίου τους τονίζουν ότι το EUR/USD κάτω από το 1.3640 όπου κινείται και ο Κ.Μ.Ο 200 ημερών παραμένει πτωτικό με το στόχο να βρίσκεται στο 1.3500 πριν από τη συνεδρίαση της ΕΚΤ.

«Κατά πάσα πιθανότητα θα παραμείνουμε σε θέση πώλησης στο EUR/USD μέχρι και τη συνεδρίαση του Ιουνίου καθώς πιστεύουμε ότι η αγορά πρόκειται να συνεχίσει να ασκεί πιέσεις στο ευρώ για χαμηλότερα. Πιστεύουμε ότι οι αγοραστές μπορούν να επανέλθουν κάτω από το 1.3600 και οι πωλητές να επιστρέψουν δυναμικά στο 1.3700» αναφέρει στο δελτίο της η Goldman Sachs.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

GS: “Ασπίδα” οι ελληνικές καταθέσεις απέναντι στην ΑΙ – Περιορισμένος ο κίνδυνος για κέρδη και ROTE

Η αυξημένη χρήση ΑΙ στις τράπεζες προκαλεί ερωτήματα για κόστος καταθέσεων και

ΗΠΑ: Σημαντική επιβράδυνση της οικονομίας με ανάπτυξη μόλις 1,4% στο δ’ τρίμηνο

Η αμερικανική οικονομία κατέγραψε αισθητή επιβράδυνση στο τέταρτο τρίμηνο.

«Το δολάριο σε δοκιμασία: Ρωγμές στο απόλυτο ασφαλές καταφύγιο των αγορών»

Η υποχώρηση του δολαρίου επαναφέρει στο προσκήνιο ένα ερώτημα που μέχρι πρόσφατα