Την άρση ασυλίας των Πολάκη-Ακρίτα αποφάσισε η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής

1 λεπτό ανάγνωση
8 Μαΐου 2025

Την άρση ασυλίας των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη και Έλενας Ακρίτα, αποφάσισε κατά πλειοψηφία η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.

Η υπόθεση του κ. Πολάκη αφορά μήνυση εναντίον του για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση, από την ανεξάρτητη βουλευτή Αθηνά Λινού, σχετικά με τη δραστηριότητά της στο Ινστιτούτο «Prolepsis».

Η άρση ασυλίας της κ. Ακρίτα αφορά μήνυση που κατέθεσε εναντίον της, ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, για αναπαραγωγή ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που άφηνε αιχμές για εμπλοκή του στην υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Volkswagen Taigo και T-Cross δύο compact SUV

Η Volkswagen εστιάζει στη δημοφιλή κατηγορία των compact SUV, αναδεικνύοντας δύο σύγχρονες και συμπληρωματικές προτάσεις για

Ποια θα κυριαρχήσει;

Χρειάστηκε ελάχιστος χρόνος δημόσιας έκθεσης για να γίνει φανερό ότι η Μαρία

ΕΚΤ: Ο επίμονος πληθωρισμός στις υπηρεσίες φρενάρει τις μειώσεις επιτοκίων

Στο επίκεντρο των αγορών και της οικονομικής συζήτησης βρίσκεται πλέον η νομισματική