Τίτλοι τέλους στη συνεργασία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον ΣΚΑΪ

2 λεπτά ανάγνωση
25 Ιανουαρίου 2019

Τίτλοι τέλους πέφτουν, όπως φαίνεται, στη συνεργασία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον ΣΚΑΪ.

Όπως είναι γνωστό, το «Μy style rocks», που παρουσιάζει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ολοκληρώνεται σε μία εβδομάδα περίπου, και η ξανθιά παρουσιάστρια φαίνεται να μην έχει… μέλλον στον σταθμό του Φαλήρου. 

Όπως αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου-Κου», ούτε η ίδια ούτε και ο σταθμός έχουν ανακοινώσει κάτι σχετικό με το τηλεοπτικό της μέλλον. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Κωνσταντίνα δεν θα συνεχίσει στον τηλεοπτικό σταθμό.

«Δεν υπάρχει κάτι στα σχέδια τους για την Κωνσταντίνα. Και ο λόγος είναι η Βίκυ Καγιά η οποία έκανε μεγαλύτερα νούμερα με το Shopping Star», ειπώθηκε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, σε πρόσφατη συνέντευξή της, εξέφρασε την επιθυμία να παρουσιάσει το «Μy style rocks 3», κάτι το οποίο δεν φαίνεται να είναι… στα σχέδια του σταθμού!

 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Α. Λατινοπούλου: «Με μπερδεύετε με τον Λοβέρδο μάλλον, είναι δυνατόν να συνεργαστώ με τον Κ. Μητσοτάκη;»

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου σχολίασε με καυστικό τρόπο τα σενάρια που τη θέλουν

Στ. Κασσελάκης: «Το να συνεργαστείς με τον βάλτο σε κάνει και εσένα βάλτο»

Ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή και μίλησε για την υπόθεση

Στο τέλος-τέλος, δεν τους έχει και καμιά υποχρέωση, σωστά;

Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να δούμε πολιτική συμμαχία μεταξύ της Ζωής Κωνσταντοπούλου