Το “καρφί” του Παπαδημούλη στον Κούλογλου – Νίκη στις εκλογές – Όχι αυτογκόλ!

2 λεπτά ανάγνωση
20 Σεπτεμβρίου 2021

Ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης με έμμεσο αλλά σαφή τρόπο άσκησε κριτική στον συνάδελφό του Στέλιο Κούλογλου, γράφοντας στο Twitter: «Ο Αλέξης Τσίπρας παρουσίασε με επιτυχία τους συλλογικούς στόχους του ΣΥΡΙΖΑ στην ΔΕΘ_2021.

Για να τους πετύχουμε, χρειαζόμαστε και μπορούμε την Νίκη στις εκλογές! Όχι ισοπαλία. Όλοι και όλες μαζί. Με πρόγραμμα, συλλογική προσπάθεια, πειστικότητα και συνοχή. Και φυσικά Όχι αυτογκόλ!». 

Είχε προηγηθεί άρθρο του Κούλογλου που μιλούσε για ισοπαλία Μητσοτάκη-Τσίπρα στη ΔΕΘ και η έξαλλη αντίδραση του Πολάκη που τον κάλεσε να βάλει γυαλιά. Σημειώνεται ότι οι σχέσεις Παπαδημούλη-Κούλογλου είναι εντελώς παγωμένες από τότε που ο Κούλογλου άσκησε κριτική στον Παπαδημούλη για την Παπαδημούπολη. 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ν. Ανδρουλάκης: «Η στρατηγική του ΠΑΣΟΚ είναι να νικήσει τη ΝΔ για να υπάρξει πολιτική αλλαγή»

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ξεκαθαρίζει ότι η στρατηγική του ΠΑΣΟΚ επικεντρώνεται στη νίκη

Π. Γερουλάνος: «Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να αποκτήσει δυναμική για να βγει πρώτο κόμμα στις εκλογές»

Η δήλωση του Π. Γερουλάνου ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να αποκτήσει τη

Ντ. Μπακογιάννη: «Υπαρκτές οι πιθανότητες αυτοδυναμίας της ΝΔ»

Η δήλωση της Ντ. Μπακογιάννη ότι είναι υπαρκτές οι πιθανότητες αυτοδυναμίας της