Τρ. Πειραιώς: Εξετάζει συνεργασία με KKR για τα προβληματικά δάνεια

2 λεπτά ανάγνωση
2 Αυγούστου 2016

Το ενδεχόμενο σύναψης συμφωνίας με την KKR & Co εξετάζει η Τράπεζα Πειραιώς, για να διαχειριστεί τα περίπου 600 εκατ. ευρώ προβληματικών δανείων της.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της The Wall Street Journal, ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Πειραιώς, Γιώργος Πουλόπουλος, δήλωσε στην εφημερίδα ότι η Πειραιώς “εξετάζει” το ενδεχόμενο συνεργασίας με την KKR για να αναδιαρθρώσουν αυτά τα δάνεια. Μια ανακοίνωση μπορεί να γίνει αμέσως μετά από το καλοκαίρι, τόνισε ο Γ. Πουλόπουλος.

“Θα περιλαμβάνει την αναδιάρθρωση των επιχειρηματικών δανείων που ανήκουν σε μεγάλες δυνητικά βιώσιμες επιχειρήσεις”, τόνισε ο Γ. Πουλόπουλος.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι αυτό “δεν θα λύσει όλο το πρόβλημα φυσικά, αλλά είναι μέρος της λύσης. Υπάρχουν πολλά περαιτέρω βήματα που θέλουμε να κάνουμε σε ό,τι αφορά την διαχείριση των μη εξυπηρετούμενων δανείων και αυτό είναι που κάνουμε”.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρ. Πειραιώς: Στα €721 εκατ. ευρώ τα εξομαλυμένα καθαρά κέρδη στο 9μηνο

Ισχυρά αποτελέσματα τόσο στο τρίμηνο όσο και στο εννεάμηνο ανακοίνωσε η Τράπεζα

Τρ. Πειραιώς: Με 5,5% στα δικαιώματα ψήφου η Bienville Capital Management

Η Τράπεζα Πειραιώς ανακοίνωσε σήμερα - κατόπιν της από 24.01.2020 ληφθείσας σχετικής

DBRS: Διατηρεί σε σταθερό το outlook της Ελλάδας

Διατηρεί σε σταθερό το outlook της Ελλάδας ο οίκος DBRS