Τραγικό «φάουλ» Βαρουφάκη- Η σκέψη του στη Σμύρνη και… αλλού!

2 λεπτά ανάγνωση
30 Οκτωβρίου 2020

Τραγικό φάουλ χρεώνεται ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης, καθώς σε ανάρτησή του στα social media φαίνεται ότι… ξέχασε την Σάμο.

Αίσθηση προκαλεί το μήνυμα του Γιάνη Βαρουφάκη στο Twitter για τον ισχυρό σεισμό μεγέθους 6,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που έπληξε την Σάμο και την Σμύρνη.

Λες και δεν γνωρίζει… ότι επλήγη το ελληνικό νησί, ο επικεφαλής του ΜέΡΑ 25 στέλνει την σκέψη και την αλληλεγγύη του σε όσους επλήγησαν στη Σμύρνη και… αλλού, τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά.

“Για τους Σαμιώτες μια σκέψη και αλληλεγγύη περισσεύει, ή μπα;”, αναρωτήθηκαν αρκετοί σχολιαστές ενώ δεν έλειψαν και όσοι την κατηγόρησαν “για εσκεμμένη μη αναφορά” στους κατοίκους του ελληνικού νησιού.

 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ά. Πορτοσάλτε για Τρίκαλα: «Το να λένε ότι η Κυβέρνηση δολοφόνησε είναι τυμβωρυχία και εκμετάλλευση του πόνου των συγγενών»

Ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε σχολίασε τις αντιδράσεις για την υπόθεση των Τρικάλων.

Εφτά νεκροί φίλαθλοι του ΠΑΟΚ σε τροχαίο στη Ρουμανία

Σε σοβαρό δυστύχημα φέρονται να εμπλέκονται Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ στη Ρουμανία

Ισπανία: 39 νεκροί, 73 τραυματίες μετά τον εκτροχιασμό δύο τρένων υψηλής ταχύτητας

Σιδηροδρομικό δυστύχημα στη νότια Ισπανία, στο οποίο ενεπλάκησαν δυο συρμοί υψηλής ταχύτητας,