Τρ. Πειραιώς: Δεν υπάρχουν καταθέσεις άνω των €100 χιλ. στην Κύπρο

2 λεπτά ανάγνωση
28 Μαρτίου 2013

Δεν υπάρχουν καταθέσεις άνω των 100 χιλιάδων ευρώ της Τράπεζας Πειραιώς και των εταιρειών του ομίλου της σε τραπεζικούς λογαριασμούς στην Τράπεζα Κύπρου (Bank of Cyprus) και στην CPB Bank στην Κύπρο.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, σε απάντηση αιτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η μόνη έκθεση του ομίλου σε κινητές αξίες (όπως μετοχές, ομόλογα) ή χρηματοπιστωτικά μέσα των ανωτέρω Τραπεζών αφορά επένδυση σε ομόλογα της Bank οf Cyprus London λογιστικής αξίας κατά την 26/3/2013 2,2 εκατ. ευρώ.

Το ποσοστό των καθαρών εσόδων που αντιπροσωπεύουν οι δραστηριότητες του ομίλου στην Κύπρο για την χρήση του 2012 αντιπροσωπεύει το 1,4% των συνολικών καθαρών εσόδων του ομίλου.

Με βάση τα ανωτέρω δεν αναμένεται σημαντική επίπτωση στα αποτελέσματα και στην καθαρή θέση του ομίλου.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

Latest from Blog

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ειδησεις ελληνικου χρηματιστηριου

Υποχώρηση €5,18 δισ. στις καταθέσεις τον Ιανουάριο, σύμφωνα με την ΤτΕ

Οι καταθέσεις ιδιωτικού τομέα μειώθηκαν κατά 5,184 δισ. ευρώ τον Ιανουάριο 2026,

GS: “Ασπίδα” οι ελληνικές καταθέσεις απέναντι στην ΑΙ – Περιορισμένος ο κίνδυνος για κέρδη και ROTE

Η αυξημένη χρήση ΑΙ στις τράπεζες προκαλεί ερωτήματα για κόστος καταθέσεων και

ΤτΕ: Κατά €941 εκατ. αυξημένες οι καταθέσεις των νοικοκυριών τον Νοέμβριο

Οι καταθέσεις του ιδιωτικού τομέα και κυρίως των νοικοκυριών αυξήθηκαν κατά 1,3