Τράπεζα Πειραιώς: Δωρεά προς την Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας

4 λεπτά ανάγνωση
1 Δεκεμβρίου 2020

O Όμιλος της Τράπεζας Πειραιώς, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, όπως αναφέρει, προχώρησε στη δωρεά οικοπέδου προς την Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας.

Eπί του οικοπέδου, επιφάνειας 6.900 τ.μ., το οποίο βρίσκεται στη Λεωφόρο Ηρακλείου, θα ανεγερθεί το Ιωνικό Κέντρο και θα στεγαστούν δραστηριότητες της Ιεράς Μητρόπολης.

Το Ιωνικό Κέντρο αναμένεται να αποτελέσει σημείο κοινωνικής και πολιτιστικής αναφοράς της περιοχής και θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, Ιερό Ναό, Μουσείο με εκκλησιαστικά κειμήλια από την Μικρά Ασία, Κέντρο Πολιτισμού και Νεολαίας, Παιδικό Σταθμό, Εντευκτήριο, Εστία Φιλοξενίας.

Όπως τονίζει ο Ανώτερος Γενικός Διευθυντής, Επικεφαλής του Group Real Estate του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς και Διευθύνων Σύμβουλος της Πειραιώς Real Estate, κ. Γεώργιος Κορμάς: “Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για την κοινωνία και την Ελλάδα, ο Όμιλος της Τράπεζας Πειραιώς, με βαθιά ενσυναίσθηση των αυξημένων κοινωνικών αναγκών, προχώρησε στη μεταβίβαση ενός ακινήτου για την ενίσχυση του ουσιαστικού ανθρωπιστικού έργου της Ιεράς Μητρόπολης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος. Μέσα από αυτή την ενέργεια εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ο Όμιλος στηρίζει την αναγνωρισμένη προσφορά της Ιεράς Μητρόπολης στην τοπική κοινωνία”.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χρηματιστήριο: Έβδομος μήνας ανόδου ο Μάϊος με συνολική απόδοση 7,83% για τον ΓΔ και 17,51% για τις τράπεζες

Στο «κόκκινο» για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα παρέμεινε το Χρηματιστήριο Αθηνών, χωρίς ωστόσο

Goldman Sachs: Νέες τιμές-στόχοι για τις ελληνικές τράπεζες – Τα περιθώρια ανόδου

Σε επικαιροποιήσεις των εκτιμήσεών της για τα οικονομικά μεγέθη και τις αποτιμήσεις

Εκδόσεις άνω των €2 δισ. σχεδιάζουν οι τράπεζες για το 2025 – Στο προσκήνιο η διατήρηση των MREL

Νέο κύμα εκδόσεων ομολόγων, συνολικού ύψους που εκτιμάται ότι θα υπερβεί τα