Τη συμμετοχή του στην ομάδα των σοφών που έχει συγκροτήσει η Μαρία Καρυστιανού για τη σύνταξη του προγράμματος του υπό ίδρυση κόμματός της, ανακοίνωσε μέσω Facebook o καθηγητής μαθηματικών- ερευνητής, Αθανάσιος Τσόκας.


Ο κ. Τσόκας, ο οποίος το 2023 ήταν υποψήφιος βουλευτής της Νίκης στην Εύβοια, ανακοίνωσε με αφορμή τις δηλώσεις Καρυστιανού για τις αμβλώσεις ότι «έχω τη ΧΑΡΑ να συμμετέχω στη διαμόρφωση του Προγράμματος, αυτού του ανεπανάληπτου ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ!».

Στην ίδια ανάρτηση, δε, γράφει ότι «η ΜΑΡΙΑ της Ελλάδας μας στις επικείμενες Βουλευτικές εκλογές, θα στεφθεί ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και θα είναι Η ΠΡΩΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ Πρωθυπουργός και Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ που θα κυβερνά ΜΑΖΙ με το Λαό της, κάνοντας συχνή χρήση, της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ, για σοβαρά κοινωνικά θέματα!!!».

Facebook Comments