ΤτΕ: Οικονομική ενίσχυση των πληγέντων με €5 εκατ.

2 λεπτά ανάγνωση
26 Ιουλίου 2018

Τη διάθεση ποσού €5.000.000 ως συνεισφορά της Τράπεζας της Ελλάδος στο έργο της αποκατάστασης των ζημιών και της ενίσχυσης των πληγέντων από τις πρόσφατες πυρκαγιές αποφάσισε το Γενικό Συμβούλιο της ΤτΕ αφού εξέφρασε τη βαθιά του θλίψη για τα θύματα και τη μεγάλη οικονομική και οικολογική καταστροφή.

Το Γενικό Συμβούλιο συνήλθε εκτάκτως λόγω του επείγοντος σε ειδική σύνθεση την Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018 μετά από πρόσκληση του Προέδρου του και Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα.

Όπως ανακοίνωσε η ΤτΕ, το ποσό αυτό θα κατατεθεί στο λογαριασμό του Υπουργείου Οικονομικών που συνεστήθη στην Τράπεζα της Ελλάδος (ΙΒΑΝ: GR4601000230000002341195169), για την αρωγή πληγέντων από τις πυρκαγιές που ξέσπασαν σε περιοχές της Επικράτειας στις 23 και 24 Ιουλίου 2018.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τράπεζα Πειραιώς: Σε περιβάλλον αυξημένων προκλήσεων η παγκόσμια οικονομία

Με τη σύρραξη στη Μέση Ανατολή να μετρά ήδη τρεις εβδομάδες και,

Υψηλός πλέον ο κίνδυνος ενός στασιμοπληθωριστικού σοκ

Για τον κίνδυνο νέου στασιμοπληθωριστικού σοκ εάν η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή

Πόσο θα στοιχίσει στην ελληνική οικονομία ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή

Η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή θα μπορούσε να έχει σημαντικές επιπτώσεις για