Τζανακόπουλος: Καλή η «χημεία» Τσίπρα – Καμμένου

4 λεπτά ανάγνωση
29 Ιανουαρίου 2018

«Το πολιτικό συμπέρασμα από τις συναντήσεις του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς είναι ότι φαίνεται να δημιουργείται μια σύγκλιση με τα περισσότερα κόμματα, με εξαίρεση τον κ. Μητσοτάκη και την Ενωση Κεντρώων», τόνισε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Ο κ. Τζανακόπουλος μιλώντας στον Real fm  χαρακτήρισε «μεγάλη εξαίρεση» και «δυστυχή εξέλιξη» τη στάση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και σημείωσε ότι «έχει απομείνει μόνος με τον κ. Λεβέντη σε μία γραμμή η οποία δείχνει ότι ούτε το πολιτικό σθένος έχει να υπηρετήσει μια εθνικά υπεύθυνη, σοβαρή και αποτελεσματική πολιτική και επίσης, από ό,τι φαίνεται, αμφιταλαντεύεται διαρκώς και τελικά καταλήγει να σύρεται από την ακροδεξιά πτέρυγα του κόμματός του».

Πρόσθεσε πως είναι «αδιέξοδη» αυτή η πολιτική του κ. Μητσοτάκη, η οποία «δεν συνάδει και με την πολιτική γραμμή που είχε η ΝΔ στο παρελθόν για το συγκεκριμένο ζήτημα».

Επίσης, αναφερόμενος στη στάση του Δ. Καμμένου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι «έχει ξεπεράσει τα όρια».

Σε ερώτηση για την κυβερνητική πλειοψηφία απάντησε ότι «είναι δεδομένη και σταθερή», εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι, αν έρθει στη Βουλή μια αμοιβαία αποδεκτή συμφωνία, αυτή θα ψηφιστεί από ευρύτατη κοινοβουλευτική πλειοψηφία.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μ. Βορίδης: «Η μόνη Κυβέρνηση τα τελευταία χρόνια με καταδικασμένους υπουργούς ήταν του Τσίπρα»

Ο Υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης, μιλά στο «Σήμερα» για όσα συμβαίνουν γύρω

Ε. Αχτσιόγλου: «Ο Κασσελάκης έχει εργαλειοποιήσει τον Τσίπρα»

Η Έφη Αχτσιόγλου μίλησε για τις αιχμές του Στέφανου Κασσελάκη για τον

Πυρά Δραγασάκη σε Κασσελάκη: «Θα θέσω θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ»

Πυρά Δραγασάκη σε Κασσελάκη: «Θα θέσω θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ». Στο Παρίσι