Βορίδης: Το μείζον είναι πως η ΝΔ έχει σαφή θέση

3 λεπτά ανάγνωση
2 Μαρτίου 2017

«Είναι ξεκάθαρο από την τοποθέτηση του Ευάγγελου Μεϊμαράκη ότι η Νέα Δημοκρατία έχει σαφή θέση», δήλωσε ο βουλευτής της Ν.Δ. Μάκης Βορίδης, τονίζοντας ότι ο πρώην πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν αμφισβήτησε τη στρατηγική της ΝΔ, ενώ επεσήμανε ότι μοναδική λύση για τη χώρα, είναι οι εκλογές.

«Το μείζον είναι ότι η θέση της Ν.Δ. είναι ξεκάθαρη ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει τα μέτρα, ακόμα και αν η κυβέρνηση χάσει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία», σημείωσε ο κ. Βορίδης.

Ανέφερε επίσης ότι ο ίδιος είχε διαφωνήσει για την υπερψήφιση των μέτρων το 2015, ενώ υπογράμμισε πως οι σημερινές πολιτικές συνθήκες διαφέρουν.

«Η μόνη λύση είναι οι εκλογές και αυτό ζητάμε», τόνισε και πρόσθεσε πως η αξιολόγηση δεν κλείνει «όχι γιατί ζητάμε εκλογές, αλλά γιατί η κυβέρνηση δεν την κλείνει».

Έκανε επίσης λόγο για «απελπισία» του ΣΥΡΙΖΑ, καταλογίζοντας του ότι επιχείρησε να εμφανίσει πως η Ν.Δ. βρίσκεται σε εσωκομματική σύγκρουση.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ν. Καρανίκας: «Ούτε πήγα ΝΔ , ούτε είμαι με τη ΝΔ, ούτε πληρώνομαι από τον Άδωνι – παρακμιακή αριστερά»

Ο Νίκος Καρανίκας απάντησε στα επικριτικά σχόλια που τον ήθελαν να έχει

Στον πλημμυρισμένο Έβρο ο Κ. Μητσοτάκης – Μήνυμα ασφάλειας και εσωκομματικές ισορροπίες

Με φόντο την υπερχείλιση στον Έβρο, ο Κ. Μητσοτάκης μεταβαίνει για το

Interview: Στο 26,4% και προς 3η θητεία η ΝΔ – Καταλληλότερος πρωθυπουργός ο Κ. Μητσοτάκης με 31,5%

Η μεγάλη δημοσκόπηση της Interview για το POLITIC έρχεται να αποτυπώσει ένα