Βρίσκουν και τα κάνουν

2 λεπτά ανάγνωση
28 Αυγούστου 2023

Πάρα πολλά ακούστηκαν για τα αίτια της εθνικής τραγωδίας με τα πάνω από ένα εκατομμύριο στερέματα καμένου δάσους.

Δεν ξέρουμε αν όλα αυτά περί παρανοϊκών εμπρηστών ή πρακτόρων της MIT και της KGB είναι αλήθεια ή αν οι 13 πιασθέντες μετανάστες από το “παράρτημα της Κου Κλουξ Κλαν ” Αλεξανδρούπολης (αν και υπάρχουν ενδείξεις) είναι όντως υπαίτιοι μέρους της τραγωδίας.

Αυτό όμως που λέμε κάθε χρόνο (έχει καταντήσει έθιμο πλέον) είναι ότι οι εμπρηστές σε αυτόν τον τόπο ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ! Βρίσκουν δάση αφύλακτα, χωρίς αντιπυρικές ζώνες, χωρίς να έχει προηγηθεί αποψίλωση.

Βρίσκουν δασική υπηρεσία ανύπαρκτη. Και ασφαλώς βρίσκουν γενική αδιαφορία για τον φυσικό πλούτο αυτής της χώρας.

Για αυτό πριν την καταδίωξη των εμπρηστών ας σκεφτούμε τι κάναμε πρώτα ως πολιτεία και ως πολίτες για να τους αποτρέψουμε. Δυστυχώς ΤΙΠΟΤΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΔΕΠΑ Εμπορίας αλλάζει πίστα

Τα τελευταία χρόνια, η ΔΕΠΑ Εμπορίας δείχνει με έργα και όχι με

Π. Μαρινάκης: «Καμία φυγάδευση του Πρωθυπουργού δεν έγινε στην Αλεξανδρούπολη»

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, καλεσμένος στους «Αταίριαστους». Τι λέει για τις

Οι ΗΠΑ «βλέπουν» την Ελλάδα ως ενεργειακό κόμβο

Η Ουάσιγκτον ενισχύει τη στρατηγική της συνεργασία με την Αθήνα στον τομέα