Χατζηδάκης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο η ΝΔ να ψηφίσει διαρθρωτικά μέτρα

2 λεπτά ανάγνωση
3 Μαρτίου 2017

«Παράθυρο» για την επιψήφιση από τη ΝΔ συγκεκριμένων διαρθρωτικών μέτρων, στα οποία συμφωνεί, άφησε ο Κωστής Χατζηδάκης.

Ο κ. Χατζηδάκης, ξεκαθάρισε πάντως πως η αξιωματική αντιπολίτευση δεν θα ψηφίσει μειώσεις συντάξεων και μειώσεις του αφορολόγητου που έχουν την υπογραφή της κυβέρνησης. Δεν θέλουμε εμείς να ξεπλύνουμε τις ευθύνες της κυβέρνησης. Είναι μία πολιτική στάση» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Μπορεί, θα δούμε, μπορεί, να φέρουν κάποιες αλλαγές διαρθρωτικού χαρακτήρα, π.χ. η απελευθέρωση της ενέργειας, είμαστε εκεί, θα το διαβάσουμε προηγουμένως, εάν συμφωνούμε, είμαστε διατεθειμένοι να το ψηφίσουμε, όπως κάναμε και με αρκετά μέτρα της πρώτης αξιολόγησης» αποσαφήνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στον ΑΝΤ1 την Τετάρτη είχε πει ότι η ΝΔ δεν πρόκειται να ψηφίσει νέα μέτρα.
 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αν. Δρυμιώτης: «Ο λαγός τρέχει καλύτερα όταν τον κυνηγάνε, η ΝΔ αυτή τη στιγμή είναι ο λαγός»

Η δήλωση του Ανδρέα Δρυμιώτη ότι «ο λαγός τρέχει καλύτερα όταν τον

Δημοσκοπική πρωτιά για Μητσοτάκη και ΝΔ – Πτώση για Κωνσταντοπούλου και Βελόπουλο

Σταθερό και ισχυρό προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας κατέγραψαν δύο νέες δημοσκοπήσεις των

Ν. Ανδρουλάκης: «Η στρατηγική του ΠΑΣΟΚ είναι να νικήσει τη ΝΔ για να υπάρξει πολιτική αλλαγή»

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ξεκαθαρίζει ότι η στρατηγική του ΠΑΣΟΚ επικεντρώνεται στη νίκη