Χρ. Χούπας για Καρυστιανού: «Την έκανε γνωστή ο πόνος του χαμού του παιδιού της»

1 λεπτό ανάγνωση
14 Ιανουαρίου 2026
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Η Μαρία Καρυστιανού δεν αναδείχθηκε μέσα από κάποια πολιτική ή κοινωνική διαδρομή, αλλά έγινε γνωστή αποκλειστικά μέσα από τον αβάσταχτο πόνο της απώλειας του παιδιού της, ανέφερε ο Χρήστος Χούπας.

Η τραγωδία των Τεμπών την έφερε βίαια στο προσκήνιο και της έδωσε δημόσιο λόγο, όχι ως αποτέλεσμα θεσμικής εμπειρίας ή συλλογικής εκπροσώπησης, αλλά ως φωνή προσωπικού πένθους που μετατράπηκε σε δημόσια παρουσία.

Ο σεβασμός στον ανθρώπινο πόνο είναι αυτονόητος· άλλο όμως ο πόνος και άλλο η πολιτική ή κοινωνική νομιμοποίηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυρ. Μητσοτάκης: Η Ευρώπη δεν θα εμπλακεί στρατιωτικά στη Μ. Ανατολή

Ο πρωθυπουργός μίλησε στο συνέδριο «Greek Energy: The New Era» στο ξενοδοχείο

Α. Πορτοσάλτε: «Αν στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ βγάλουν γραπτώς ότι δεν συνεργάζονται με τη ΝΔ θα έχουν κάνει το μεγαλύτερο δώρο στον Μητσοτάκη»

Ο Α. Πορτοσάλτε εκτίμησε ότι μια επίσημη και γραπτή δέσμευση του ΠΑΣΟΚ

Νέα άνοδος πτωχεύσεων στη Γερμανία το 2025

Πτωχεύσεις ρεκόρ σε επίπεδο δωδεκαετίας σημειώθηκαν το 2025 στη Γερμανία λόγω της