Χρυσός: Εβδομαδιαίες απώλειες 0,9%

Με απώλειες έκλεισε ο χρυσός την Παρασκευή, με το πολύτιμο μέταλλο να δέχεται πιέσεις από το αμερικανικό δολάριο

Με απώλειες έκλεισε ο χρυσός την Παρασκευή, με το πολύτιμο μέταλλο να δέχεται πιέσεις από το αμερικανικό δολάριο και να διαμορφώνεται η τιμή του στο χαμηλότερο επίπεδο εδώ και δέκα μέρες περίπου.

Ειδικότερα, ο χρυσός παραδόσεως Αυγούστου υποχώρησε σήμερα κατά 16,80 δολάρια ή 0,9%, για να διαμορφωθεί η τιμή του στα 1.879,60 δολάρια ανά ουγγιά στο Comex την Παρασκευή, η χαμηλότερη τιμή από τις 3 Ιουνίου, σύμφωνα με τα στοιχεία της FactSet. Σε εβδομαδιαία βάση ο χρυσός σημείωσε απώλειες 0,7%. 

Facebook Comments

Χρυσός: Εβδομαδιαίες απώλειες 0,9%

Η τιμή του χρυσού αντέστρεψε την πτωτική πορεία που ακολουθούσε μετά την ανακοίνωση των καλύτερων των αναμενόμενων στοιχείων για την απασχόληση στις ΗΠΑ

Η τιμή του χρυσού αντέστρεψε την πτωτική πορεία που ακολουθούσε μετά την ανακοίνωση των καλύτερων των αναμενόμενων στοιχείων για την απασχόληση στις ΗΠΑ για να κλείσει με άνοδο.

Ειδικότερα, η τιμή του συμβολαίου του χρυσού, παραδόσεως Απριλίου ενισχύθηκε κατά 3,40 δολάρια ή 0,2% στα 1.573,40 δολάρια ανά ουγγιά στο Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης. Σε επίπεδο εβδομάδας, εμφανίζει πτώση 0,9% σε επίπεδο πιο ενεργού συμβολαίου.

Facebook Comments

Χρυσός: Εβδομαδιαίες απώλειες 0,9%

Υποχώρησαν την Παρασκευή οι τιμές του χρυσού, διολισθαίνοντας σε χαμηλό άνω των δύο εβδομάδων

Υποχώρησαν την Παρασκευή οι τιμές του χρυσού, διολισθαίνοντας σε χαμηλό άνω των δύο εβδομάδων, καθώς η ενίσχυση του δολαρίου άμβλυνε την ελκυστικότητα του πολύτιμου μετάλλου.

Ειδικότερα, το συμβόλαιο του χρυσού παραδόσεως Ιουνίου έχασε 10,50 δολ. ή 0,8% διολισθαίνοντας στα 1.275,70 δολ. ανά ουγγιά στο χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης. Αυτό είναι το χαμηλότερο κλείσιμο από τις 2 Μαίου για το πιο ενεργό συμβόλαιο.

Σε εβδομαδιαία βάση ο χρυσός υποχώρησε 0,9%.

Facebook Comments