Ζημιογόνο το 2012 για τη Louis Vuitton Ελλάς

3 λεπτά ανάγνωση
6 Ιουνίου 2013

Ψ

Σύμφωνα με τον 23ο ισολογισμό της, τα έσοδα της εταιρείας από τις πωλήσεις ενδυμάτων, υποδημάτων, ειδών ταξιδιού, δερμάτινων ειδών και αξεσουάρ με το διεθνές σήμα υποχώρησαν τον περασμένο χρόνο σε 15,00 εκατ. ευρώ, από 15,90 εκατ. ευρώ την προηγούμενη χρήση, παρουσιάζοντας μείωση κατά 5,7% σε ποσοστό και κατά 0,90 εκατ. ευρώ σε αξία.

Η επιχείρηση, γενική διευθύντρια της οποίας είναι η Μαρία Ζουμπέρ, επιβαρύνθηκε το 2012 με αυξημένες δαπάνες λειτουργίας, με συνέπεια να καταγράψει ζημιές προ φόρων 1,09 εκατ. ευρώ το 2012, έναντι αντίστοιχων κερδών 0,16 εκατ. ευρώ το 2011 (-1,25 εκατ. ευρώ). Μετά τον συνυπολογισμό των φόρων προέκυψαν καθαρές ζημιές 1,11 εκατ. ευρώ, έναντι καθαρών ζημιών 0,35 εκατ. ευρώ το 2011 (-0,76 εκατ. ευρώ), οπότε η εταιρεία είχε περαιώσει φορολογικά προηγούμενες χρήσεις.

Τα ίδια κεφάλαια της Louis Vuitton Ελλάς έχουν περιοριστεί, λόγω των ζημιών, σε 0,55 εκατ. ευρώ, αντιστοιχώντας σε 6,7% του συνόλου των απασχολουμένων κεφαλαίων ύψους 8,20 εκατ. ευρώ, μεγάλο μέρος των οποίων (3,68 εκατ. ευρώ) αφορά βραχυπρόθεσμα δανειακά κεφάλαια.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι επώνυμες μάρκες που «γεννιούνται» στην Κίνα – Η αθέατη πλευρά της παγκόσμιας βιομηχανίας

Η Κίνα, γνωστή εδώ και δεκαετίες ως το «εργοστάσιο του κόσμου», συνεχίζει

Η Τράπεζα Πειραιώς στηρίζει το ΕΣΥ με την υπηρεσία Pay & Save

Η Τράπεζα Πειραιώς μέσω του προγράμματος Pay & Save που προσφέρει στους

Louis Vuitton: Αυξημένα κατά 29% τα κέρδη του 2017

Ο γαλλικός όμιλος LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton ανακοίνωσε ότι τα καθαρά