Δύο από τις μεγαλύτερες ποπ σταρ του πλανήτη, η Shakira και η Rihanna, ενώνουν δισκογραφικά τις δυνάμεις και τις φωνές στο τραγούδι «Can’t remember to forget you».

Το ντουέτο συμπεριλαμβάνεται στο νέο επερχόμενο άλμπουμ της 36χρονης τραγουδίστριας από την Κολομβία, με τίτλο το όνομά της, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 25 Μαρτίου. Θυμίζουμε πως η Shakira είχε να κυκλοφορήσει νέα δουλειά από το 2010.

Το reggae rock, funk τραγούδι, που έχει γραφτεί από τις δύο τραγουδίστριες σε συνεργασία με τους John Hill, Tom Hull, Daniel Ledinsky και Erik Hassle, έχει φτάσει, μέχρι στιγμής, στο Νο.1 της Κολομβίας, στο Νο.11 των βρετανικών charts και στο Νο.28 του «Hot 100».

Το «Can’t remember to forget you», μέσα σε λίγες μέρες κυκλοφορίας,  έχει πλησιάσει τις 25 εκατομμύρια προβολές στο YouTube, με τις δύο ερμηνεύτριες να πραγματοποιούν μία άκρως σαγηνευτική, σέξι και προκλητική, πιθανώς για κάποιους, εμφάνιση, όπως είχαν προϊδεάσει και με τη φωτογράφιση – εξώφυλλο της συνεργασίας τους.

Η Shakira, αναφερόμενη στους λόγους που την οδήγησαν να επιλέξει την γεννημένη στα Μπαρμπάντος της Καραϊβικής τραγουδίστρια για να την πλαισιώσει στο συγκεκριμένο κλιπ, δήλωσε: «Η Rihanna ήταν ο πρώτος άνθρωπος που σκέφτηκα αμέσως για το κλιπ μου. Είναι το άλλο μου μισό για αυτόν τον  σκοπό».

Facebook Comments