…Σε προχωρημένες συζητήσεις με αμερικάνικο fund βρίσκεται η MIG και για τη θυγατρική της Attica Group, με σκοπό την κάλυψη σημαντικού μέρους στην αναδιάταξη του δανεισμού της. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ίδιο fund είχε απευθυνθεί στις τράπεζες απευθείας, πριν όμως, τις αυξήσεις κεφαλαίου, ενώ τα δεδομένα φαίνεται πως έχουν αλλάξει την περίοδο αυτή μετά τις επιτυχημένες αυξήσεις κεφαλαίου από Alpha και Πειραιώς.   Τα βραχυπρόθεσμα δάνεια της Attica το 2013 μειώθηκαν στα 221 εκατ. ευρώ από 341 εκατ. ευρώ, ενώ οι μακροπρόθεσμες δανειακές υποχρεώσεις ανέρχονται σε 68,4 εκατ. ευρώ.

…Στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της Attica αναφέρεται πως, «η Διοίκηση του Ομίλου συνεχίζει να βρίσκεται σε συζητήσεις με τις δανείστριες τράπεζες αναφορικά με την αναδιάρθρωση του δανεισμού κατά τρόπο κοινά αποδεκτό και εξετάζει σχέδια μακροχρόνιας αναχρηματοδότησης που θα μπορούν να κριθούν εκατέρωθεν αποδεκτά.

…Σημειωτέον, ότι η μετοχή της MIG από τον περασμένο Ιούλιο μέχρι και σήμερα καταγράφει απόδοση σχεδόν 100%, αλλά και πάλι υπολείπεται σημαντικά από το να καταγράψει υπεραξία, αφού η εσωτερική απόδοση της μετοχής διαμορφώνεται σχεδόν σε 1,2 ευρώ και η τιμή στο ταμπλό διαμορφώνεται σε 0,548 ευρώ.

ΧΣ

Facebook Comments