Την προσεχή Τετάρτη θα ανακοινωθεί η τελική τιμή διάθεσης των προσφερόμενων μετοχών, στο πλαίσιο της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της Eurobank.

Ειδικότερα, η τράπεζα ανακοίνωσε σήμερα ότι η δημόσια προσφορά και διεθνής προσφορά νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της, εκδιδόμενων στο πλαίσιο της ΑΜΚ, ξεκίνησαν στις 25 Απριλίου 2014 και λήγουν στις 29 Απριλίου 2014, ενώ η έκβασή τους, όπως και η τελική τιμή διάθεσης των προσφερόμενων μετοχών της, θα ανακοινωθούν στις 30 Απριλίου 2014.

Η Eurobank υπενθυμίζει επίσης ότι οι όροι των δύο προσφορών και οι κανόνες κατανομής μεταξύ της δημόσιας προσφοράς και της διεθνούς προσφοράς προσδιορίζονται επακριβώς τόσο στο εγκεκριμένο από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και δημοσιευθέν Ενημερωτικό Δελτίο της τράπεζας όσο και στις από 17 Απριλίου 2014 και από 25 Απριλίου 2014 δημοσιευθείσες σχετικές ανακοινώσεις-προσκλήσεις της.

«Κατόπιν τούτων, συνιστάται στο επενδυτικό κοινό να βασίζεται στα ως άνω έγγραφα, καθώς και στις εκάστοτε επίσημες ανακοινώσεις της τράπεζας, και όχι σε έτερες δημοσιογραφικές ή άλλες “πηγές”, τις οποίες η τράπεζα δεν σχολιάζει κατά πάγια πρακτική της», καταλήγει η ανακοίνωση της Eurobank.
 

Facebook Comments