…Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το κυρίαρχο ζητούμενο της αγοράς σ’ αυτή τη φάση είναι η Εθνική. Η αύξηση κεφαλαίου. Τα θερμά μου συγχαρητήρια στη διοίκησή της που μιλάει με μέτρο, με την ενημέρωση να προέρχεται κυρίως από τους ξένους, που κι αυτή ελέγχεται. Σήμερα ανοίγει το βιβλίο και θα μείνει ανοιχτό για κάνα, δυό μέρες και στη συνέχεια θα δούμε το πώς πήγε.

…Η μεγάλη πτώση στην ΕΥΔΑΠ συνδέεται με την κατοχύρωση των κερδών του τελευταίου διαστήματος. Και της Eurobank με την σούπερ άνοδο της Παρασκευής, αλλά το Λονδίνο ήταν κλειστό. Για να πει κανείς ότι οι παραδοσιακές δυνάμεις εκ Λονδίνου θα έβγαιναν να στηρίξουν.

…Το μοναδικό κίνητρο που έχουν τα χαρτιά του Στασινόπουλου είναι τα ακόλουθα:

  • Το 2013 δεν το συζητούμε, ήταν μία δραματική χρονια. Τα ΣΩΛΚ έχουν μπροστά τους το project των αγωγών.
  • Τα Ελληνικά Καλώδια έχουν την ηλεκτρική διασύνδεση των Κυκλάδων, δουλειά που πήραν με το σπαθί τους από  τον ΑΔΜΗΕ, διαγωνισμό που ξεμπλόκαρε μετά από δέκα χρόνια ο κ. Γιάννης Γιαρέντης.
  • Όλες οι εταιρείες του κ. Ν. Στασινόπουλου έχουν το αβαντάζ της μείωσης του κόστους ενέργειας και στο τέλος του χρόνου, κατά τα λεγόμενα του υφυπουργού Οικονομικών κ. Μαυραγάνη, την αποκλιμάκωση των φόρων στις επιχειρήσεις. 

ΧΣ

Facebook Comments