…Λυπάμαι που ξεκινάω με την παρακάτω είδηση, αλλά με συγκλόνησε…

…Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 57χρονος την ημέρα των γενεθλίων του, που συμπίπτει με την ημέρα θανάτου του πατέρα του.

…Πρόκειται για έναν κάτοικο δήμου Θερμαϊκού, ο οποίος, τον τελευταίο καιρό, βρισκόταν σε άθλια οικονομική κατάσταση. Χθες το απόγευμα, η γυναίκα του τον εντόπισε απαγχονισμένο σε ένα δασύλλιο, στην περιοχή της Σωζόπολης. Ο αυτόχειρας ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη στη Χαλκιδική με λεωφορείο των ΚΤΕΛ, προκειμένου να απομονωθεί στο εξοχικό σπίτι της οικογένειας. Τελικά, αυτοκτόνησε.

…Αν τα ταμεία, το γράφω κι ας πονάει κάποιους, κυρίως κάποιους Πασόκους που το 2008 ήταν στα κάγκελα και μετά μας οδήγησαν στη χρεοκοπία, κρατούσαν τα δομημένα ομόλογα, θα έγραφαν κέρδη. Θα έγραφαν εκπληκτικά κέρδη διότι ήταν προϊόντα τζόγου, που σημαίνει ότι το PSI δεν θα γινόταν ποτέ. Ο κόσμος δεν θα αυτοκτονούσε, οι τράπεζες δεν θα είχαν πρόβλημα…

…Επειδή τον γνωρίζω προσωπικά τον πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής κ. Στάθη Μπούκουρα, επιδή τυχαίνει να είμαστε κι από το ίδιο χωριό. Ομολογώ ότι με συγκίνησε. Πρόκειται για ένα παιδί, βιοπαλαιστή, που είχε, αν δεν κάνω λάθος τυροπιτάδικο στο Περιστέρι και ξαφνικά έμαθα ότι βρέθηκε στη Χρυσή Αυγή. Εύχομαι να ξεμπλέξει από αυτή την περιπέτεια για τον ίδιο και την οικογένειά του, διότι η πολιτική μπορεί να κάνει και χωρίς αυτόν.

 

ΧΣ

Facebook Comments