Επί πρωθυπουργίας ΓΑΠ, το 2010, αποχωρήσαμε κακήν κακώς από τις αγορές με κρατικό χρέος 125% του ΑΕΠ των 235 δις, ανεργία 10% και 260 δις ευρώ καταθέσεων με καθυστερημένες οφειλές προς το κράτος 35 δις, επειδή ήμασταν αναξιόχρεοι.

Τον Απρίλιο 2014 που βγαίνουμε πάλι στις αγορές με χρέος 170% του ΑΕΠ των 180 δις ευρώ, ανεργία 30%, 162 δις καταθέσεων και καθυστερημένες οφειλές προς το κράτος 65 δις, τί είμαστε;

Η ΕΛΛΑΔΑ στοχευμένα και συντεταγμένα οδηγήθηκε σε υπερδανεισμό τα τελευταία 35 χρόνια λόγω της τεράστιας διαφθοράς των ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ, των κομματικών στρατών και των συντεχνιών που εμποδιζαν κάθε εξέλιξη και μεταρρύθμιση για ένα σύγχρονο, φιλικό, παραγωγικό και ανταγωνιστικό κράτος.

Τα διεθνή κέντρα εξουσίας αποφάσισαν οτι αφού κανένα πολιτικό κομμα στην Ελλάδα , δεν μπορεί η/και δεν θέλει να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές & μεταρρυθμίσεις θα γινει βιαιη προασαρμογή μεσω ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ.

Ο Κωστάκης παρέδωσε και ο Γιωργάκης εκτέλεσε διετατεγμένη αποστολή.

Εφαρμόστηκε για 5 χρόνια ενα πρόγραμμα σκληρής λιτότητας, αγριας φορολόγησης ,μειωσης κατα 50% εισοδημάτων & καταναλωτικής δύναμης (εσωτερική υποτίμηση), πάγωμα χρηματοδοτήσεων , πνιξιμο ιδιωτικής οικονομίας, και ΔΕΙΛΗ εφαρμογή μεταρρυθμίσεων.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

-2.000.000 ΑΝΕΡΓΟΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ
-ΑΝΕΡΓΙΑ 30% & 60% ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ
-400.000 ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΓΟΝΕΑ -(ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ!!!)
-ΥΦΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΑΕΠ ΚΑΤΑ 30%
-ΔΙΑΛΥΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΓΩΜΑ ΚΑΘΕ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ 2014 ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΤΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΒΑΡΕΛΙΟΥ.

έτσι βλέπουμε σταδιακά να αλλάζει το διεθνές οικονομικό κλιμα για την χώρα μας.
-επετράπει η έξοδος στις αγορές (με λογικό επιτόκιο) και σηματοδοτήθηκε η αναστροφή του οικονομικού κλιματος για την Ελλάδα.
-αυτό θα οδηγήσει σε σταδιακή ρευστότητα των επιχειρήσεων -που είναι τώρα εγκλωβισμένες- και σταδιακή ανακαμψη της οικονομίας.
-η υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων και το (ξε)πούλημα των ΄΄ασημικών΄΄ μέσω ΤΑΙΠΕΔ θα φέρει ΝΕΕΣ επενδύσεις .
αυτό σημαίνει ΑΝΑΠΤΥΞΗ & ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

Τον ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ 2014 έπρεπε να συζητηθεί η αναδιάρθρωση του χρέους με παράλληλη εφαρμογή ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΝ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΩΝ που σκόπιμα καθυστερούσαν οι κυβερνώντες.

Το κλίμα οργής στην κοινωνία μεγάλωνε και τα νέο παραμύθι του ανερχόμενου ΣΥΡΙΖΑ – το πρόγραμμα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΣΚΗΣΙΜΟ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΝΤΑΟΥΛΙΑ & ΖΟΥΡΝΑΔΕΣ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ κλπ) ‘’Πούλαγε τρελλά στον απελπισμένο Έλληνα πολίτη.

Ο κ. ΣΑΜΑΡΑΣ βλέποντας ότι δεν μπορεί να περάσει νέα μέτρα, παραδίδει τα όπλα και πάει σε εκλογές για να δώσει την βόμβα στην ΄΄ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ΄΄.

Η νέα κυβέρνηση ΤΣΙΠΡΑ μετά από 5 μήνες κατάφερε τα ακόλουθα.
-ΔΙΕΘΝΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
-Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΑΓΟΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΛΥΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.
-ΟΙ ΑΠΟΣΥΡΣΕΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΣΕ ΝΕΑ ΥΨΗ ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
-Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΑ ΥΨΗ.
-ΚΑΜΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΕΑ ΛΟΥΚΕΤΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.

-ΤΟ ‘’ΠΑΜΕ ΑΛΛΟΙΩΣ’’ ΑΠΕΤΥΧΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ.
-Η ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΕΛΛΙΠΗΣ, ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΗ & ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ Ο ‘’ΜΙΣΗΤΟΣ’’ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ- ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

-Το βασικό ερώτημα ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ
-ΤΙ ΜΑΘΑΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ???

ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ & ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΩΡΑ που οι πολίτες θα έχουν ΕΡΓΑΣΙΑ & ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ (χωρίς να συνωστίζονται σε κομματικά γραφεία για ρουσφέτια)???

Αν δεν αλλάξουμε νοοτροπία και συνεχίσουμε να ψηφίζουμε όποιον πει μεγαλύτερο παραμύθι και όποιον τάξει το μεγαλύτερο ρουσφέτι, πολύ σύντομα θα είμαστε η πρώτη αφρικανική χώρα στην ΕΥΡΩΠΗ (με όλο τον σεβασμό στις αφρικανικές χώρες),- και θα έχουν διαλυθεί τα πάντα.

αν η απαντηση ειναι ΝΑΙ – ΤΌΤΕ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ & ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ που έχουν ΟΡΑΜΑ, ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ,ΥΠΟΔΟΜΗ,ΓΝΩΣΕΙΣ, ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ, ΘΑΡΡΟΣ ,ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΡΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ .

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ ,ΣΥΝΕΣΗ, ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΥΣ.

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ & ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ -ΠΟΙΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ!!!

οι ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ & ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ να οδηγήσουμε την Ελλάδα στον δρόμο της ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, της ΕΡΓΑΣΙΑΣ , της ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ.

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ…

Facebook Comments