'

Θα υπερψηφίσει η ΝΔ για την κατάτμηση της Β Αθηνών και της περιφέρειας Αττικής

Σταματάκου Σταματίνα

Θα υπερψηφίσει η ΝΔ για την κατάτμηση της Β Αθηνών και της περιφέρειας Αττικής, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Θα ψηφίσει η Νέα Δημοκρατία την κατάτμηση της Β Αθηνών και της περιφέρειας Αττικής με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ενημερώνει από το πρωί για την απόφασή του τους βουλευτές της Β Αθηνών και της περιφέρειας Αττικής ενώ ενημερώνεται και για τις προτάσεις τους για ποια από τις περιφέρειες θα επιθυμούσαν να είναι υποψήφιοι.

Σε 3 περιφέρειες θα χωριστεί η Β Αθηνών


Βόρειος τομέας (15 έδρες): Δήμοι Αγ. Παρασκευής, Αμαρουσίου, Βριλησσίων, Γαλατσίου, Ηρακλείου, Κηφισιάς, Λυκόβρυσης - Πεύκης, Μεταμόρφωσης, Νέας Ιωνίας, Παπάγου - Χολαργού, Πεντέλης, Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας, Φιλοθέης - Ψυχικού και Χαλανδρίου.

Νότιος τομέας (18 έδρες): Δήμοι Αγ. Δημητρίου, Αλίμου, Βύρωνα, Γλυφάδας, Δάφνης - Υμηττού, Ελληνικού - Αργυρούπολης, Ζωγράφου, Ηλιούπολης, Καισαριανής, Καλλιθέας, Μοσχάτου - Ταύρου, Ν. Σμύρνης, Π. Φαλήρου.

Δυτικός τομέας (11 έδρες): Δήμοι Αγ. Βαρβάρας, Αγ. Αναργύρων - Καματερού, Αιγάλεω, Ιλίου, Περιστερίου, Πετρούπολης, Χαϊδαρίου.

Σε 2 περιφέρειες θα χωριστεί η Περιφέρεια Αττικής 

Ανατολική Αττική (15 έδρες)

Δυτική Αττική (4 έδρες)

Συνεχής ενημέρωση για τη σχετική συζήτηση στη Βουλή εδώ