Η κυβέρνηση ΤΣΙΠΡΑ ψηφίστηκε από τον Ελληνικό λαό υποσχόμενη ότι θα δώσει  τέλος στο μνημόνιο και στην λιτότητα και ότι έχει έτοιμο εναλλακτικό πλάνο που θα πείσει τους εταίρους  μας να το στηρίξουν και θα οδηγήσει σε ανακούφιση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ που υποφέρει και θα δημιουργήσει ανάπτυξη και θέσεις εργασίας.

Ένα μήνα μετά τις εκλογές  με τις αλαζονικές εμφανίσεις του ΥΠΟΙΚ –ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ , κατάφεραν να είμαστε ΑΠΕΝΑΝΤΙ από ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ μας και με τα παιδαριώδη μέτρα που είδαν το φώς της δημοσιότητας για ΠΑΤΑΞΗ της ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ, να γίνουμε περίγελως όλου του κόσμου.

Η Ελλάδα οδηγείται στο βράχια και σε μεγάλες περιπέτειες  αν δεν γίνουν ΑΜΕΣΑ τα ακόλουθα.
ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ λόγω επικινδυνότητας & ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ. (΄Ολοι κρινόμαστε στα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ…)

ΑΜΕΣΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ συμβουλίου πολιτικών αρχηγών και κυβέρνηση ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ που θα κάνει τα ακόλουθα.
Η νέα κυβέρνηση θα συναντηθεί με την ΤΡΟΙΚΑ-ΘΕΣΜΟΥΣ και θα ζητήσει ΠΕΡΙΟΔΟ ΧΑΡΙΤΟΣ 12 ΜΗΝΕΣ σε όλες τις πληρωμές για να μπορέσει να κάνει  τα ακόλουθα.

  • ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΝ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΕΔΩ & ΤΩΡΑ.
  • ΜΕΙΩΣΗ ΔΑΠΑΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
  • ΑΜΕΣΗ ΜΕΙΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ ΜΕ  ΑΝΩΤΑΤΟ  ΤΟ 25% ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ
  • ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.
  • ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ & ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ , ΔΣ ΔΕΚΟ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΕΦΟΡΙΩΝ, ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ, ΤΑΜΕΙΩΝ κλπ (και συγγενών τους) από το 1980 και μετά.  Ότι ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ  50% με συνοπτικές  διαδικασίες χωρίς δίκες.
  • ΑΜΕΣΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΜΒΑΣΜΑΤΩΝ που έφυγαν τα τελευταία 10 χρόνια στο εξωτερικό
  • 50% φορολόγηση σε ότι ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ.
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ των αδύναμων νοικοκυριών που είναι στο όριο της φτώχειας.
  • ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ στους 3 τομείς που η ΕΛΛΑΔΑ έχει ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ, ΝΑΥΤΙΛΙΑ, ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ.& στην συνέχεια, ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΥΓΕΙΑ.

Αν όλα αυτά δεν γίνουν ΑΜΕΣΑ η χώρα μπαίνει σε ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ

Ο Ελληνικός λαός πρέπει να ΑΛΛΑΞΕΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ και να ψηφίζει πολιτικά στελέχη που λένε την αλήθεια και ΔΕΝ χαιδεύουν  αυτιά. Υπάρχουν στελέχη που με ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ & ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ μπορούν να φέρουν ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ & να επιστρέψει η χώρα μας στο δρόμο της ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, της ΕΡΓΑΣΙΑΣ, της ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ.

Facebook Comments