Ρωσικά αεροσκάφη προσγειώθηκαν στη Βενεζουέλα - μετέφεραν στρατιώτες

Reuters

Ρωσικά αεροσκάφη προσγειώθηκαν στη Βενεζουέλα - μετέφεραν στρατιώτες, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Δύο ρωσικά αεροσκάφη, προσγειώθηκαν στο κύριο αεροδρόμιο της Βενεζουέλας και μετέφεραν περίπου 100 στρατιώτες, εν μέσω ενίσχυσης των δεσμών μεταξύ Καράκας και Μόσχας, όπως μεταδίδει το Reuters.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με υλικό που αναρτήθηκε στο twitter, εμφανίζονται, δύο αεροπλάνα, ένα Ilusin και ένα Αntonov να έχουν προσγειωθεί στο Βάργκας της Βενεζουέλας.

Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter

Photos of the 2 RuAF airplanes that landed in Caracas today. An IL-62 and an AN-124

Όπως αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων, ένας ιστότοπος παρακολούθησης πτήσεων αποκάλυψε ότι δύο αεροσκάφη, που απογειώθηκαν από ένα ρωσικό στρατιωτικό αεροδρόμιο έφτασαν στο Καράκας την Παρασκευή.

Επίσης ένας άλλος ιστότοπος παρακολούθησης πτήσεων αποκάλυψε ότι, ένα αεροσκάφος απογειώθηκε από το Καράκας την Κυριακή.

Οι εν λόγω αναφορές έρχονται τρεις μήνες αφότου οι δύο χώρες διεξήγαγαν στρατιωτικές ασκήσεις στο έδαφος της Βενεζουέλας.

Το αεροσκάφη φέρονται να απογειώθηκαν από στρατιωτική βάση της Συρίας με προορισμό τη Βενεζουέλα, γεγονός που ειδικοί αναλυτές συνδέουν με την ύπαρξη Ρώσων «στρατιωτικών συμβούλων».

Καλά ενημερωμένες πηγές από τη Βενεζουέλα κάνουν λόγο για μέλη της Βάγκνερ, της ομάδας Ρώσων μισθοφόρων, οι οποίοι έδρασαν τόσο στην Ανατολική Ουκρανία όσο και στην Συρία και οι οποίοι αναλαμβάνουν αποστολές της οποίες το Κρεμλίνο θέλει να μείνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.