Με αίσθημα ευθύνης για τη στήριξη των νέων και την παροχή ισότιμων ευκαιριών εκπαίδευσης, η ΛΑΒΑ A.E., μέλος του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, προχώρησε σε δωρεά 45 καινούργιων φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση της Νισύρου.

Συνεπής στη δέσμευσή της να συνεχίζει με συνέπεια το κοινωνικό έργο ενίσχυσης των τοπικών κοινωνιών όπου δραστηριοποιείται, η ΛΑΒΑ συνέβαλε στην αναβάθμιση του τεχνολογικού εξοπλισμού του Γυμνασίου και του Λυκείου της Νισύρου. Με την προσφορά των 45 νέων φορητών υπολογιστών, θα λειτουργήσουν άμεσα πλήρως εξοπλισμένα τμήματα πληροφορικής, δίνοντας τη δυνατότητα σε κάθε μαθητή να έχει πρόσβαση στις νέες τεχνολογίες και το διαδίκτυο.

Ο κ. Χριστοφής Κορωναίος, Δήμαρχος Νισύρου, δήλωσε « Η εταιρία ΛΑΒΑ παίζει τα τελευταία 60 χρόνια καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη της Νισύρου. Με την τελευταία σύμβαση που υπεγράφη τον Ιανουάριο του 2018 δίδεται η δυνατότητα να συμβάλει ακόμη περισσότερο στην άμεση βοήθεια του Δήμου μας και της κοινωνίας της Νισύρου. Η προσφορά των υπολογιστών στους μαθητές του Γυμνασίου-Λυκείου της Νισύρου θα βοηθήσει τα μέγιστα στην παροχή εφοδίων για το μέλλον τους και την πραγματοποίηση των στόχων τους».

Ο κ. Λευτέρης Χριστοφοράκης, Διευθυντής Λατομείων και Ορυχείων του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, ανέφερε σχετικά «Αναγνωρίζοντας τη συμβολή των νέων τεχνολογιών στην εκπαίδευση και την κινητοποίηση των μαθητών για την ενεργή συμμετοχή τους στην εκπαιδευτική διαδικασία, προχωρήσαμε με χαρά στη δωρεά των φορητών υπολογιστών. Θεωρούμε καθήκον μας, τώρα περισσότερο από ποτέ, να στηρίζουμε με πράξεις τους νέους ανθρώπους και να τους παρέχουμε τα απαραίτητα εφόδια για να διεκδικήσουν τα όνειρά τους».

Η ΛΑΒΑ εδώ και 65 χρόνια στέκεται αρωγός στο κοινωνικό έργο που επιτελείται από το Δήμο Νισυρίων, ιδιαίτερα σε δράσεις που αφορούν ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες όπως είναι τα παιδιά.

Facebook Comments