Στις καταγγελίες του κατά του  Νίκου Κοτζιά επανήλθε ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Αναφερόμενος στην υπόθεση είπε ότι θα επιμείνει στις καταγγελίες του και αν δεν αρθεί η ασυλία και των δυο τους από τη Βουλή θα ζητήσει να παραιτηθούν και οι δυο από βουλευτές για να πάνε στα δικαστήρια. «Ο Κοτζιάς συντόνιζε τους παράγοντες το υπουργείου Εξωτερικών για το διαγωνισμό για τις θεωρήσεις» υποστήριξε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Όπως ανέφερε δε, «ο κ. Κοτζιάς γι’ αυτό ξηλώθηκε… Εγώ αυτή την υπόθεση ανέφερα στο υπουργικό συμβούλιο».

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ανέφερε ακόμα ότι «δεν μπορούμε να συμπλεύσουμε εμείς με τον Κόκκαλη, είναι ασυμβίβαστο η παρουσία Κόκκαλη στα ψηφοδέλτια». 

«Κανείς δεν έχει οικογενειακή ευθύνη, αλλά ο Πέτρος Κόκκαλης δεν είναι απλώς ο γιος του Σωκράτη Κόκκαλη, είναι ένας άνθρωπος που η οικογένεια του έχει μετοχές σε εταιρεία που έχει δημόσια έργα την ΙΝΤΡΑΚΑΤ, και μετοχές στην Intracom Defence Systems που κάνει δουλειές με το υπουργείο Άμυνας». Αυτό, σημείωσε, μπορεί να είναι νόμιμο, αλλά δεν είναι ηθικό. Πρόσθεσε μάλιστα πως ο πατέρας του στήριζε διαχρονικά το παλιό ΠΑΣΟΚ.

«Τον είχα δει τον Μανώλη Πετσίτη το 2012 στις κοινές εκδηλώσεις… Από το ’15 και μετά μάλλον του κόψανε τα πόδια… Δεν πιστεύω ότι ο κ. Παππάς συνέχιζε να δίνει το δικαίωμα από το 2015 και μετά στον κ. Πετσίτη» σχολίασε ακόμα.

 

Facebook Comments