Η περιφορά μιας κότας με μουστάκι

Πιέρρος Γιώργος

Η περιφορά μιας κότας με μουστάκι, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Ο πρωθυπουργός  που είπε ότι η συζήτηση για τους νεκρούς στο Μάτι είναι ξαναζεσταμένο φαγητό, ξεχνώντας ότι μέχρι σήμερα δεν έχουν δοθεί απαντήσεις για την φονική πυρκαγιά, ότι μέχρι σήμερα ο αμίαντος είναι έξω από τα σπίτια των συγγενών των θυμάτων, ξεχνώντας το κυριότερο, ότι ένα χρόνο μετά κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι  δεν θα έχουμε ξανά μια ανάλογη μαύρη σελίδα.

Αυτός ο πρωθυπουργός σήμερα χορτασμένος από τις διακοπές του στο πολυτελές σκάφος, έχοντας απολαύσει τα ακριβά του πούρα, ξεκούραστος όπως ήθελε η κυρία Παναγοπούλου που τον φιλοξένησε, είχε το θράσος να πει πως ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος περιφέρεται από εδώ και από εκεί προς όφελος της ΝΔ.

Η υποψηφιότητα του Στέλιου Κυμπουρόπουλου, αντικειμενικά κρίνοντας είναι η μόνη που φέρνει ψήφους σε ένα ευρωψηφοδέλτιο και δεν αλιεύει από τους ήδη υπάρχοντες που αποσπά κάθε κόμμα. Φέρνει ψηφοφόρους που θα τον σταυρώσουν γιατί πιστεύουν σε εκείνον. Τον Κυμπουρόπουλο δεν τον περιφέρει κανείς, τον ζητούν τα ΜΜΕ, τον ζητούν οι οργανώσεις του κόμματος που είναι υποψήφιος, τον ζητά ο κόσμος, τον ζητούν ψηφοφόροι άλλων κομμάτων, γιατί θέλουν να τον ακούσουν, να μάθουν από αυτόν.

Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος ήταν ένας αριστούχος μαθητής, ένας πραγματικός μαχητής, σήμερα είναι ένας άξιος επιστήμονας, ένας ψυχίατρος αφοσιωμένος στο λειτούργημα του, πολύ πρόσφατα έγινε και υποψήφιος ευρωβουλευτής. Αυτό όμως είναι ένα πολύ μικρό μέρος της ζωής του και της αξιοθαύμαστης πορείας του, που την χρωστά μόνο στην οικογένεια του. Στους ανθρώπους που τον στήριξαν όταν κανείς δεν τον γνώριζε, στους ανθρώπους που ήταν, είναι και θα είναι εκεί για εκείνον.

Με τους όρους της δική μου γειτονιάς, ο Κυμπουρόπουλος είναι ένας πραγματικός μάγκας, από αυτούς που έχουν αποδείξει έμπρακτα ότι δεν κάνει πίσω και δεν κρύβεται.  Δεν καταγγέλλει νόμους, πίσω από τους οποίους κρύβεται όταν του φανούν χρήσιμοι, δεν είναι χυδαίος, δεν απειλεί, δεν μισεί.

Αν κάποιος περιφέρει κάτι, αυτός είναι ο Αλέξης Τσίπρας, περιφέρει μια κότα με μουστάκι... Διαβάστε περισσότερα στο Dailypost.gr