«Προφανώς. Τον οιονδήποτε συμμετέχει στην εκλογική διαδικασία τον αφορά αυτό το ζήτημα. Γιατί, όποιος συμμετέχει σε μια διαδικασία, συμμετέχει με ένα πρόσημο προσήλωσης στο λεγόμενο δημοκρατικό τόξο των δυνάμεων», αυτή δεν είναι η απάντηση ενός στελέχους από τις «Γέφυρες» ή την Προοδευτική συμμαχία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά του πρώην υπουργού της κυβέρνησης Καραμανλή, Άρη Σπηλιωτόπουλου σχετικά με το προσκλητήριο που απευθύνει ο ΣΥΡΙΖΑ, για τις ευρωεκλογές.

Μετά την Κατερίνα Παπακώστα, μετά τον Ευάγγελο Αντώναρο και ο Άρης Σπηλιωτόπουλος εκφράζει το ενδιαφέρον του για αυτή την «προοδευτική πανστρατιά», απέναντι στον νεοφιλελευθερισμό και την ακροδεξιά.

Έχει προηγηθεί άλλωστε και η ενσωμάτωση του γνωστού δεξιού συνδικαλιστή Θύμιου Λυμπερόπουλου, ο οποίος έχει μείνει στην μνήμη όλων για την «διακόσμηση» που είχε κάνει στον Γιάννη Ραγκούση, με διάφορους χαρακτηρισμούς. Κι όμως και αυτοί οι δύο πλέον, μονιασμένοι, δίνουν τον αγώνα από το ίδιο μετερίζι, του ΣΥΡΙΖΑ και της προοδευτικής συμμαχίας.

Θα έλεγε κάποιος ότι ο Άρης Σπηλιωτόπουλος μπερδεύθηκε, μπορεί να είχε στο μυαλό του προσκλητήριο για κρουαζιέρα. Άλλωστε μετά τον πρωθυπουργό, ο υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Λευτέρης Κρέτσος δεν διαψεύδει το δημοσίευμα των «Νέων» που τον θέλει επίσης σκαφάτο ενώ συμμετείχε σε αποστολή με ξένους προσκεκλημένους, από τις 9 έως τις 13 Μαΐου. Η κυβέρνηση δείχνει ότι το «έχει» με τα σκάφη, τόσο που οι επικοινωνιολόγοι του πρωθυπουργού θα έπρεπε να ανησυχούν, μην σαλπάρει με κάποιο από τα δεμένα στο Πασαλιμάνι, όπου μιλούσε χθες.

Σε κάθε περίπτωση, για το ενδιαφέρον του Άρη Σπηλιωτόπουλου απέναντι στο προσκλητήριο του ΣΥΡΙΖΑ, η απάντηση έχει δοθεί πριν από πολύ καιρό, από τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο με το ομώνυμο άσμα, «το προσκλητήριο κοιτάζω κι ένα δάκρυ αργοκυλάει απ’ τα μάτια μου καυτό».

Βέβαια εδώ είναι από τα γέλια, αλλά ας είναι σε καλό μας! … Διαβάστε περισσότερα στο Dailypost.gr

Facebook Comments