“Αν προχωρήσετε έτσι όπως ξεκινήσατε η Ελλάδα θα είναι μία διαφορετική χώρα σε  λίγο καιρό και το επενδυτικό ενδιαφέρον πάρα πολύ μεγάλο”, αυτά ήταν τα λόγια τoυ μεγαλοεπενδυτή αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό.

Ο κ. Prem Watsa εμφανίστηκε σχεδόν ενθουσιασμένος με την ταχύτητα με την οποία κινείται η νέα κυβέρνηση ενώ συζήτησε με τον πρωθυπουργό για την ολοκλήρωση στο τέλος του ’19 του προγράμματος μείωσης κόκκινων δανείων, καθώς θυμίζουμε ότι ο κ. Watsa μεταξύ άλλων επενδύσεων έχει και σημαντικό ποσοστό στη Eurobank.

Επαναβεβαίωσε, επίσης, το ενδιαφέρον του για την ασφαλιστική αγορά, την αγορά των ακινήτων αλλά και τις τουριστικές αναπτύξεις ενώ είπε ότι ήδη με τις μεταρρυθμίσεις και την ταχύτητα της κυβέρνησης έχει αποκατασταθεί σε μεγάλο βαθμό η εμπιστοσύνη.

Από την πλευρά της κυβέρνησης τονίστηκε η αποφασιστικότητα για την εμπροσθοβαρή εφαρμογή ενός προγράμματος μεταρρυθμίσεων με σειρά άμεσων νομοθετικών πρωτοβουλιών που θα οδηγήσουν σε δυναμική ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας. Επιπλέον, ο κ. Watsa έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις επενδυτικές προοπτικές που ανοίγονται στην Ελλάδα σε πολλούς τομείς, όπως ο χρηματοπιστωτικός κλάδος, η αγορά ακινήτων και οι τουριστικές επενδύσεις.

Facebook Comments