Αφορμή για μεγαλύτερα αναταραχή στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν οι δηλώσεις του Ευκλείδη Τσακαλώτου για την αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ στην ΕΡΤ με τον Παύλο Πολάκη να ξεσπαθώνει μέσω Facebook στηρίζοντας απόλυτα την ΕΡΤ επί ΣΥΡΙΖΑ και ευχαριστώντας προσωπικά την Κατερίνα Ακριβοπούλου και τον Σωτήρη Καψώχα.

Συγκεκριμένα ο πρώην υπουργός Οικονομικών σε εκδήλωση του tvxs.gr αναφέρθηκε και στην ΕΡΤ λέγοντας ότι «δεν το πήραμε σοβαρά». Όπως εξήγησε, «το όραμά μου για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση, δεν είναι να έχουμε έναν αριστερό Μπάμπη Παπαδημητρίου και έναν αριστερό Άρη Προτοσάλτε. Θέλουμε μία δημόσια ραδιοτηλεόραση αντικειμενική και εκεί δεν τα πήγαμε καλά». Τόνισε επίσης ότι πρέπει να ξεχωρίζει η είδηση από την άποψη και «να ξέρουν όλοι, δεξιοί, αριστεροί, κεντρώοι, ότι στη δική τους τηλεόραση, στη δημόσια τηλεόραση, θα μάθεις την είδηση, ασχέτως αν θα μάθεις μετά το σχόλιο». Για «στρατηγική αποτυχία» στην ΕΡΤ μίλησε από την πλευρά του ο Στ. Κούλογλου, τονίζοντας την ανάγκη δημιουργίας σύγχρονων δημοκρατικών θεσμών και στο θέμα της δημόσιας τηλεόρασης.

Και κάπου εδώ ο Παύλος Πολάκης δεν άντεξε και άρχισε τις απειλές για την επόμενη φορά και τις ευχαριστίες στην… Κατερίνα και τον Σωτήρη.

“Κοφτε το για την ΕΡΤ!!! Κάποιοι σφίγγουμε τα δόντια για να μη μιλήσουμε δημόσια ! Θα μιλήσουμε εκεί που πρεπει και θα πράξουμε αυτά που πρεπει!! ΤΕΛΟΣ .
Δε θέλω σχόλια ,που αναπαράγουν την επιθυμητή απο κάποιους κλαψουροσυζητηση εσωστρέφειας.Ο εχθρός ειναι απέναντι και καραδοκεί και ο λαός περιμένει και απαιτεί να αναμετρηθούμε με αυτόν!!!
ΥΓ Κατερινα και Σωτήρη ευχαριστούμε για αυτά που προσφέρατε και βέβαια πληρώσατε…..Η επόμενη φορά θα ειναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ …..”

 

Facebook Comments