Καρφιά Ζωής για την περιουσία Παπαδημούλη: «Δεν γνωρίζω να έχει δουλέψει ποτέ»

MarketNews

Καρφιά Ζωής για την περιουσία Παπαδημούλη: «Δεν γνωρίζω να έχει δουλέψει ποτέ», ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Πυρά κατά των πρώην συντρόφων της εξαπέλυσε η πρώην πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τα πόθεν έσχες, σημειωτέον ότι το πόθεν έσχες της για το 2016 είναι 0,19 λεπτά του ευρώ.

Τα βέλη της έστρεψε ιδίως προς τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος είναι εκατομμυριούχος. Μάλιστα όταν της είπαν οι δημοσιογράφοι ότι μπορεί να τα έχει από πριν απάντησε: «Δεν γνωρίζω να έχει εργαστεί ποτέ ο άνθρωπος. Μπορεί και να έχει εργαστεί. Εάν το αποτέλεσμα της ενασχόλησης με την πολιτική είναι εκατομμύρια αυτό πρέπει να ελεγχθεί. Μια ζωή απ’ όσο ξέρω ήταν πολιτικό στέλεχος. Αυτό γνωρίζω. Από εκεί και πέρα μπορεί να με διαψεύσει. Μπορεί και να φέρει στοιχεία παρελθόντων ετών που να δικαιολογούν αυτή την οικονομική κατάσταση».

Πόθεν έσχες: Εκατομμυριούχος ο Παπαδημούλης με επενδυτικό χαρτοφυλάκιο

Καταθέσεις άνω του 1 εκατ. ευρώ, σε συνολικά 18 τραπεζικούς λογαριασμούς, και ένα εντυπωσιακό επενδυτικό χαρτοφυλάκιο, με αποτίμηση σχεδόν ενός εκατομμυρίου ευρώ, περιλαμβάνει η δήλωση πόθεν έσχες ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

Συγκεκριμένα για το 2018 ο κ. Παπαδημούλης δήλωσε εισόδημα 252.700,95 ευρώ και η συζύγός του 25.265,65 ευρώ.

Το ζεύγος Παπαδημούλη εμφανίζει αταθέσεις συνολικού ύψους 1.094.550,12 ευρώ σε 18 διαφορετικούς τραπεζικούς λογαριασμούς. Η σύζυγος του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ είναι συνδικαιούχος με τον αδελφό της σε επιπλέον δύο λογαριασμούς με καταθέσεις ύψους 436.040,59 ευρώ.

Το επενδυτικό χαρτοφυλάκιο του κ. Παπαδημούλη, περιλαμβάνει 19 τίτλους μετοχών και αμοιβαίων κεφαλαίων με αποτίμηση αξίας ύψους 973.593,94 ευρώ έως την εκποίηση 667 μεριδίων αμοιβαίου κεφαλαίου(KBC PRIVILEGED) έναντι 211.952,59 ευρώ.