Η Εθνική έδωσε συνέχεια στην καλή παρουσία της στο “Ολίμπικο” το περασμένο Σάββατο απέναντι στην Ιταλία, με ακόμη καλύτερη εμφάνιση.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα άφησε σε ρόλο… κομπάρσου μια ομάδα που ζητούσε μόνο τους τρεις βαθμούς για να ελπίζει σε πρόκριση στα τελικά του Euro 2020 και πήρε μια δίκαιη νίκη με 2-1 (30΄ Παυλίδης, 88΄ αυτ. Κοβάτσεβιτς – 35΄ Γκόγιακ) απέναντι στη Βοσνία, στο ΟΑΚΑ, προς όφελος της Φινλανδίας που “αγκάλιασε” πια τη δεύτερη θέση στο 10ο όμιλο, αφού βρίσκεται στο +5 από τους Βαλκάνιους.

Η ενδεκάδα που ξεκίνησε ο Φαν Σιπ είχε αρκετούς… νεωτερισμούς: στο πλάι του Χατζηδιάκου, που ήταν για δεύτερο συνεχή αγώνα βασικός, βρέθηκε ως αριστερός στόπερ ο Σταφυλίδης (αντί του Σιόβα), που με την καλή τεχνική του είχε αναλάβει να «χτίζει» το παιχνίδι από πίσω, Γαλανόπουλος και Μάνταλος είχαν πάρει τις θέσεις των Ζέκα και Μπουχαλάκη, συγκριτικά με τον αγώνα στο “Ολίμπικο”, ενώ σέντερ φορ ξεκίνησε ο Παυλίδης, με τον Κουλούρη στον πάγκο αυτή τη φορά.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ελλάδα (Τζον Φαν Σιπ): Πασχαλάκης, Μπακάκης, Χατζηδιάκος, Σταφυλίδης, Γιαννούλης, Κουρμπέλης, Γαλανόπουλος, Λημνιός (84΄ Φετφατζίδης), Μπακασέτας, Μάνταλος (60΄ Μασούρας), Παυλίδης (70΄ Κουλούρης).

Βοσνία (Ρόμπερτ Προσινέτσκι): Σέχιτς, Μπίτσακσιτς, Κρβζιτς, Κολάσινατς, Πιάνιτς, Χότζιτς (71΄ Μπάγιτς), Τσίμιροτ (46΄ Γιάγιαλο), Γκόγιακ, Κοβάτσεβιτς, Χαΐροβιτς, Σάριτς (63΄ Ντούλιεβιτς).

Facebook Comments