Οι μάρτυρες που καλεί το ΚΙΝΑΛ για την προανακριτική Παπαγγελόπουλου

MarketNews

Οι μάρτυρες που καλεί το ΚΙΝΑΛ για την προανακριτική Παπαγγελόπουλου, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Ήδη τα κόμματα έχουν αρχίσει να καταθέτουν τις λίστες με τις προτάσεις τους. Πρώτο την λίστα του κατέθεσε το Κίνημα Αλλαγής με την οποία μεταξύ άλλων ζητεί να καταθέσουν ο πρώην ισχυρός άντρας της Novartis, Κωνσταντίνος Φρουζής.

Ζητά επίσης να καταθέσουν τα 10 πολιτικά πρόσωπα που ενέπλεξε στην υπόθεση ο ΣΥΡΙΖΑ (Γ. Στουρνάρας, Ευ. Βενιζέλος, Αντ. Σαμαράς, Π. Πικραμμένος, Δημ. Αβραμόπουλος, Αδ. Γεωργιάδης. Ανδ. Λοβέρδος, Γ. Κουτρουμάνης, Ανδρ. Λικουρέντζος. Μάριος Σαλμάς).

Το ΚΙΝΑΛ καλεί επίσης να καταθέσουν οι εισαγγελικοί λειτουργοί Ιωάννης Αγγελής, Ελένη Ράικου, Γεωργία Τσατάνη, Ευγενία Κυβέλου και Ισίδωρος Ντογιάκος, οι προστατευόμενοι μάρτυρες, οι δημοσιογράφοι Γιάννης Κουρτάκης και Γιάννης Φιλιππάκης, ο επιχειρηματίας Σαμπί Μυωνής, ο πρώην προστατευόμενος μάρτυρας Νίκος Μανιαδάκης ο πρόεδρος της ΕΤΑΔ που έκανε καταγγελίες για τον κ. Παπαγγελόπουλο όσον αφορά το Λαγονήσι resort Γιώργος Τερζάκης και οι κ.κ. Κώστας Ράνος και Νίκος Μανίας που αναφέρονται στην δικογραφία.