Έντονα αντέδρασε  ο Παύλος Πολάκης, κάνοντας λόγο για «π@π@ριές», για το αν θα κληθούν στην επιτροπή ως μάρτυρες ο ίδιος και ο Δ. Τζανακόπουλος, προκαλώντας την έντονη αντίδραση των βουλευτών της ΝΔ οι οποίοι έλεγαν πως είναι ντροπή τέτοιες εκφράσεις. Την ερχόμενη Τρίτη θα κληθεί πρώτος μάρτυρας ο Κων. Φρουζής ενώ δεύτερος ο Ν. Μανιαδάκης.

Ειδικότερα, οι βουλευτές της πλειοψηφίας εξήγησαν πως τα δύο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ φέρονται ότι γνώριζαν λεπτομέρειες της σκευωρίας ή να προανήγγειλαν διώξεις, πριν τις ασκήσει η Δικαιοσύνη και, ως εκ τούτου, θα πρέπει να εμφανιστούν στην επιτροπή ως μάρτυρες και όχι ως εξεταστές.Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Πολάκης σε τηλεοπτική του συνέντευξη είχε δηλώσει ότι γνωρίζει τους τρεις προστατευόμενους μάρτυρες, ενώ και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, ως κυβερνητικός εκπρόσωπος, είχε επισκεφθεί την ηγεσία του Αρείου Πάγου, ως μη όφειλε, προκειμένου να ενημερώσει για την υπόθεση.

Ο κ. Πολάκης κατηγόρησε τους βουλευτές της ΝΔ ότι θέλουν να τους δείξουν ως ύποπτους και όχι ως μάρτυρες, ενώ ο Γ. Ραγκούσης χαρακτήρισε «πραξικόπημα» την πρόταση της ΝΔ να εξαιρεθούν οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Facebook Comments