Το πρώτο ελληνικό ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού, στη Euroleague είναι γεγονός και θα γίνει κατά τη 12η αγωνιστική. Συγκεκριμένα, την επόμενη Παρασκευή στις 21:30 δεσπόζει το ντέρμπι μεταξύ των δύο «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ και μπορείτε να το απολαύσετε μέσα από το Vodafone TV.

Η επιστροφή του Πιτίνο στην θέση του προπονητή της ομάδας του Παναθηναϊκού, ο οποίος υπέγραψε εκ νέου συμβόλαιο μέχρι το 2021, αναμένεται να βοηθήσει την ψυχολογία της ομάδας. Η πράσινη ΚΑΕ έφτιαξε το promo video του ματς, στέλνοντας μήνυμα στους φιλάθλους.
 
«Προστάτεψε την ομάδα μας! Υποστήριξε την ομάδα, μόνο με τη φωνή σου!», ανέφερε…

 
Ο Ολυμπιακός παρότι βρίσκεται σε μέτρια αγωνιστική κατάσταση, προσβλέπει ακόμη σε ένα εισιτήριο στην 8αδα της Euroleague. Συνεπώς, το ντέρμπι των αιωνίων, εκτός από παιχνίδι γοήτρου, ενέχει και βαθμολογικό ενδιαφέρον.
 
Από αγωνιστικής πλευράς ο τραυματισμός του Ριντ, όπως όλα δείχνουν, θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης, καθώς κρίνεται αμφίβολη έως δύσκολη η συμμετοχή του στο ντέρμπι.     
 
Δρακόντεια θα είναι και τα μέτρα ασφαλείας,  όπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ανάμεσα στις δύο ομάδες και την ΕΛ.ΑΣ.
 
Πέρα από τη μαρωθώνια κάλυψη με Pre (από τις 19:30) και Post Game (23:30) με ρεπορτάζ, αναλύσεις και καλεσμένους και την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα, παράλληλα έχει ετοιμάσει και special video με τους αρχηγούς των δύο ομάδων Νικ Καλάθη και Βασίλη Σπανούλη.

Οι δύο αρχηγοί, καλούν τους τηλεθεατές να έρθουν στη Nova και να βρουν τις απαντήσεις στο μεγάλo ντέρμπι των δύο «αιωνίων», στις 6/12.

Θέλεις να μάθεις γιατί φωνάζουν τον Σπανούλη Kill Bill;

Θέλεις να μάθεις πόσες ασίστ θα «σερβίρει» ο Καλάθης;

 
Αυτό που μένει να κάνετε είναι να συντονιστείτε στο το Vodafone TV, να επιλέξετε Μενού > Κανάλια > Novasports και να απολαύσετε το ντέρμπι των «αιωνίων».

Facebook Comments