Γιατί ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος παρακαλάει να μην διώξουν το σκυλάκι του

MarketNews

Γιατί ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος παρακαλάει να μην διώξουν το σκυλάκι του, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, αντιμετώπισε με ιδιαίτερα αιχμηρό χιούμορ μια αποστροφή της κατάθεσης του Νίκου Μανιαδάκη στην προανακριτική επιτροπή.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μανιαδάκης κατέθεσε πως μένουν στην ίδια γειτονιά με τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, με αποτέλεσμα να παίζουν μαζί τα σκυλιά τους, ωστόσο δεν είχαν ανταλλάξει ούτε κουβέντα.

Έτσι λοιπόν, ο κ. Παπαγγελόπουλος, με βάση αυτή την αναφορά, σχολίασε «Θερμά παρακαλώ τους φαιδρούς, άθλιους συκοφάντες να μην επιδιώξουν να διωχθεί ποινικά και το αγαπημένο μου σκυλάκι, ο Φοίβος. Ορκίζομαι ότι και εγώ και αυτό δεν γνωρίζαμε ότι ο σκύλος που έπαιζε ήταν του κ. Μανιαδάκη».

Ο πρώην προστατευόμενος μάρτυρας είχε πει στην προανακριτική, απαντώντας σε ερώτηση του κ. Κυρανάκη, «Είμαστε γείτονες. Τόσο γείτονες που τα σκυλιά μας παίζουν μαζί. Τον έχω συναντήσει και στον μπαρμπέρη μας και στο μπακάλικο».