Στρέφει τα πυρά του κατά του Καραμανλή ο Σημίτης και γίνονται έξαλλοι στον ΣΥΡΙΖΑ, άλλοι με τον ίδιο τον πρώην πρωθυπουργό και άλλοι με αυτούς, από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης που στρέφουν τα πυρά τους εναντίον του.

Πολάκης, Καββαδία και άλλοι κατά του Σημίτη,  καθώς δεν θέλουν όπως υποστηρίζουν ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει «πλυντήριο» σημιτικών και Μπίστης, Λιάκος, Παναγιώτου υπέρ Σημίτη. Την ίδια ώρα, έχει πέσει σιγή ασυρμάτου από τον Αλέξη Τσίπρα που δεν παίρνει θέση, δεν λέει αν είναι με τον Πολάκη ή τον Μπίστη…

Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ έχει συνηθίσει να «ψαρεύει» από όλες τις δεξαμενές, τώρα όμως βρίσκει πραγματικές δυσκολίες μπροστά του, ούτε αυτός έχει εφεύρει τουλάχιστον προς το παρόν, τον τρόπο να συνθέσει τις θέσεις καραμανλικών και πρώην σημιτικών.

Η επίθεση του Παύλου Πολάκη προς τον Κώστα Σημίτη με αφορμή το άρθρο του στα «ΝΕΑ» μόνο σε τυχαίο χρόνο δεν έγινε, είχε προηγηθεί η εκδήλωση των «120» πασοκογενών στο Κάραβελ, θέλησε να τους δώσει το μήνυμα με τον δικό του τρόπο, «εδώ δεν είναι ΠΑΣΟΚ».

Είχε προηγηθεί της επίθεσης Πολάκη μια μαζική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Μαρκόπουλο με τον ίδιο να συνεχίζει το «πρόγραμμα» μαζί με τον Αλέκο Φλαμπουράρη και τον Χρήστο Σπίρτζη, στην «Κρύπτη» στην Καισαριανή, όπου εμφανίζεται ο Βαγγέλης Κορακάκης.

Εκεί ο Παύλος Πολάκης ζεϊμπέκικο, το τραγούδι του Βασίλη Τσιτσάνη και του Κώστα Βίρβου «της γερακίνας γιος».

Εύλογα μπορεί να αναρωτηθεί κανείς πότε θα σταματήσει να δημιουργεί εσωκομματικά και όχι μόνο μέτωπα, ίσως όταν πάνω στον χορό παραπατήσει πάνω στον Τσίπρα…

Facebook Comments