Αρσένης: Να στείλουμε τους μετανάστες σε χωριά με ηλικιωμένους να κόβουν ξύλα

MarketNews

Αρσένης: Να στείλουμε τους μετανάστες σε χωριά με ηλικιωμένους να κόβουν ξύλα, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Τη δική του πρόταση για τον αυξημένο αριθμό μεταναστών, που υπάρχουν στη χώρα μας, έκανε ο βουλευτής ΜέΡΑ25, Κρίτων Αρσένης.

Αναλυτικότερα, ο Κρίτων Αρσένης καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΚΟΝΤΡΑ, δήλωσε πως οι μετανάστες μπορούν να μεταφερθούν σε χωριά, που έχουν ερημώσει και ζουν μόνο ηλικιωμένοι, προκειμένου να τους βοηθούν με τις δουλειές.

Μάλιστα, μια από τις εργασίες τις οποίες υπέδειξε ο βουλευτής ήταν το…κόψιμο των ξύλων.

Κρύο κάνει, χρήματα για πετρέλαιο η πλειοψηφία δεν έχει, σκέφτηκε μάλλον ο βουλευτής, οι ηλικιωμένοι δεν έχουν πολλές αντοχές για να κάνουν μια τόσο δύσκολη δουλειά, ήταν μάλλον ο συλλογισμός του βουλευτή, άρα “γιατί όχι”  σκέφτηκε μάλλον απλοϊκά ο βουλευτής.

“Αν τοποθετηθούν μία και δύο και τρεις οικογένειες, θα υπάρξει πρόβλημα;” διερωτήθηκε αρχικά, απαντώντας  μόνος του “όχι” στη συνέχεια.

Κρίτων Αρσένης : Η λύση για τους μετανάστες είναι, να τους στέλνουμε στα χωριά στους ηλικιωμένους που ζούνε μόνοι τους, για να τους κόβουν ξύλα...

ΙQ πυγολαμπίδας ο τύπος!

 

Ενσωματωμένο βίντεο